Arhiva pentru februarie 16th, 2017

 16 februarie 2017

Muzeul Naţional Brukenthal, 200 de ani de la înfiinţare

Cu ocazia aniversării a două secole de activitate publică, Romfilatelia este alături de Muzeul Național Brukenthal din Sibiu, prin introducerea în circulație a emisiunii de mărci poștale „Muzeul Național Brukenthal, 200 de ani de la înființare.” Această emisiune filatelică alcătuită din patru timbre, intră în circulație vineri, 17 februarie 2017 și este disponibilă în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Casa de lângă lac

Sâmbătă, 18 februarie 2017, ora 17:00, Editura Humanitas Fiction aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu la lansarea volumului „Casa de lângă lac„, un nou bestseller al îndrăgitei scriitoare australiene Kate Morton, nominalizat în 2016 la Australian Book Industry Award for General Fiction Book of the Year. Vorbesc despre carte scriitoarea Ana Barton, traducătoarea romanului, Sânziana Dragoş, criticul literar Dana Jenaru şi jurnalistul cultural Bogdan Nicolai. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Ziua de azi

Loredana Groza le face cadou românilor o baladă de dragoste, „Ziua de azi”, un emoţionant îndemn la a te bucura pentru ceea ce ai şi de a trăi în prezent.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Julia Galef: De ce crezi că ai dreptate, chiar şi când greşeşti

Perspectiva e totul, mai ales în cazul examinării propriilor convingeri. Eşti un soldat, predispus să-ţi aperi punctul de vedere cu orice preţ sau un cercetaş, stimulat de curiozitate? Julia Galef analizează motivaţiile din spatele acestor două mentalităţi şi modul în care acestea modelează modul în care interpretăm informaţia, exemplificând cu o lecţie captivantă de istorie din Franţa secolului al XIX-lea. Când părerile tale cele mai ferme sunt testate, Galef întreabă: „Ce îţi dorești mai mult? Doreşti să îţi aperi convingerile sau doreşti să vezi lumea cât se poate de clar?”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 16 februarie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii