16 februarie 2017

Ziua de azi

Loredana Groza le face cadou românilor o baladă de dragoste, „Ziua de azi”, un emoţionant îndemn la a te bucura pentru ceea ce ai şi de a trăi în prezent.Scrisă în studiourile DeMoga Music şi înregistrată cu participarea excepţională a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploieşti, piesa „Ziua de azi” e lansată cu un videoclip inedit, realizat de Les Ateliers Nomand, în care look-urile spectaculoase ale Loredanei se împletesc cu tehnologia de ultimă oră – captură point Cloud/proiecţie directă pe personaj, retroproiecţie, proiecţie pe voaluri de mătase şi lumini DMX sincronizate cu sunetul.

Loredana rezumă mesajul noii piese, ale cărei versuri spun „lasă mâine pentru mâine/noi avem ziua de azi”:

Fiecare clipă e importantă, fiecare zi. Să o trăim conştienţi, prezenţi în fiecare secundă, cu dragoste!

Realizat în Centrul Cinetic din Bucureşti, videoclipul este o metaforă a lumilor pe care ni le construim până la esenţa personalităţii noastre şi şi-a propus a fi un maraton al utilizării tehnologiei de ultimă oră, în timp real, fără efecte în post producţie, tocmai pentru a sublinia importanţa clipei prezentului chiar şi în latura mai puţin cunoscută de spectatori.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Ziua de azi"

  1. Sincer spune:

    Videoclip de excepție/colecție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook