21 iulie 2017

Dunkirk

De la regizorul filmelor „Interstellar”, „Inception” şi „The Dark Knight”, Christopher Nolan, vine din 21 iulie 2017 pe marile ecrane „Dunkirk”, un action thriller de o magnitudine incredibilă, care îi aduce în rolurile principale pe Tom Hardy, Cillian Murphy şi Kenneth Branagh.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 29 februarie 2016

Când doi se „ceartă”, al treilea câştigă – la Oscar 2016

Cea de-a 88-a ediţiile a Premiilor Oscar a avut drept gazdă pentru a doua oară pe actorul Chris Rock, care a prezentat şi ceremonia din 2005.

Pelicula „The Revenant” („Legenda lui Hugh Glass”), regizată de Alejandro G. Inarritu, a primit 12 nominalizări, dar şi-a fructificat doar 3 premii (pentru Cel mai bun regizor, Cea mai bună cinematografie şi Cel mai bun actor în rol principal – Leonardo DiCaprio, primul său Oscar din carieră), pe când „Mad Max: Fury Road” a primit 10 nominalizări şi a obţinut 6 premii.

În discursul de mulţumire Leonardo DiCaprio atrage atenţia asupra faptului că „schimbările climatice sunt reale”, că 2015 a fost cel mai călduros an din istoria omenirii, gheţarii din nordul Canadei s-au topit în timpul filmărilor, aşa că echipa a fost nevoită să se mute la Polul Sud. Discursul său sancţionează corporaţiile care sunt marii poluatori, dar aduce un tribut şi populaţiilor indigene de pe tot globul.

„Spotlight” a constitut surpriza serii câştigând trofeul pentru Cel mai bun film, în defavoarea lui „The Revenant”. „Spotlight” spune povestea incredibilă, dar adevărată, a echipei Spotlight, constituită din câţiva jurnalişti de investigaţii de la Boston Globe, care au obţinut Premiul Pulitzer pentru cutremurătoarea lor dezvăluire, din 2002, privind muşamalizarea sistematică de către Biserica Catolică a numeroase acte de pedofilie comise de peste 70 de preoţi ai săi.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 6 septembrie 2012

În afara legii

Începand de vineri, 7 septembrie 2012, Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Guy Pearce si Gary Oldman vor descinde in cinematografele din România. În regia lui John Hillcoat, filmul „În afara legii” („Lawless”) are la bază povestea adevărată a faimoşilor răufăcători Bondurant – trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul în statul Virginia, în era Prohibiţiei. Filmul va rula la cinematografele bucureştene Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, Movieplex, Cinema City Cotroceni şi Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex şi The Light Cinema, precum şi în ţară, la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, Cortina Cinema Digiplex Oradea, la Cityplex Constanţa şi Braşov, la Odeon Cineplex Cluj-Napoca şi în reţeaua Cinema City din Arad, Brăila, Cluj- Napoca, Timişoara, Târgu Mureş şi Constanţa, precum şi la Grand Mall Cinema – Satu Mare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 iulie 2012

Cavalerul Negru: Legenda Renaşte

Filmul „Cavalerul Negru: Legenda Renaște” („The Dark Knight Rises”), finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan, intră de vineri, 27 iulie 2012, pe marile ecrane din România. În fruntea unei distribuții alcătuite din staruri internaționale se află câstigătorul Premiului Oscar, Christian Bale, care își reia rolul dublu Bruce Wayne / Batman.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii