19 august 2021

Inimă și alte preparate din carne

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova reia proiectul Naveta culturală lansat la începutul anului 2020 și oprit la scurtă vreme de la debut din cauza situației epidemiologice. Astfel, sâmbătă, 21 august 2021, iubitorii de teatru din București pot călători în scop cultural la Craiova pentru a vedea spectacolul „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman în regia lui Radu Afrim și scenografia semnată de Irina Moscu, producție recent câștigătoare a Premiului UNITER pentru cel mai bun spectacol în cadrul Galei UNITER 2021.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 aprilie 2021

Marius Manole și Radu Afrim încheie seria celor 100 de episoade din „Hektomeron”

Unul dintre cei mai titrați actori români ai ultimilor ani, Marius Manole joacă pentru prima oară pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, într-un performance inedit în regia lui Radu Afrim. Cu acest one-man show, cei doi închid seria celor 100 de episoade din „Hektomeron”, un amplu proiect teatral urmărit online de spectatorii din întreaga lume. Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 21:30 și poate fi urmărit online, gratuit.

foto: Alex Gâlmeanu

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 aprilie 2021

Hektomeron

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, unul dintre cele mai importante teatre din țară, cu o tradiție de peste 170 de ani și cu o activitate internațională de prestigiu, a lansat pe 15 ianuarie 2021 proiectul internațional „Hektomeron”, un mesaj universal al speranței. Acest proiect inedit, pe care Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova îl desfășoară online până în 24 aprilie 2021, are spectatori de pe tot globul.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 noiembrie 2019

Trei surori

După marele succes cu „Pădurea spânzuraților” de la finalul anului trecut, Radu Afrim revine în 3-5 decembrie 2019 la TNB cu „Trei surori”, un scenariu (ne)firesc de liber după Anton Cehov. Spectacolul se bucură de o distribuție alcătuită din unii dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului și este realizat în colaborare cu o echipă de artiști inovatori, cu care Afrim colaborează în mod constant (Irina Moscu – scenografie, Andrei Cozlac – video design, Călin Țopa – sound design). Din distribuție fac parte Raluca Aprodu, Natalia Călin, Flavia Giurgiu, Marius Manole, Emilian Oprea, Istvan Teglas, Irina Movilă, Ada Galeș, Ciprian Nicula și Florin Călbăjos.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 septembrie 2019

Stagiunea 2019-2020 la Teatrul Național din București

Ca în fiecare an, la mijlocul lunii septembrie, Teatrul Național I.L. Caragiale din București anunță deschiderea stagiunii. Primele spectacole sunt programate pentru week-end-ul 13 – 15 septembrie 2019, iar biletele au fost puse în vânzare online și la Casa de bilete a teatrului.

Încă din primele săptămâni ale noii stagiuni 2019-2020, pot fi văzute unele dintre cele mai apreciate spectacole ale repertoriului. Pe scenele TNB se întorc, rând pe rând, titluri ce au stârnit aplauze și aprecieri pline de substanță, cum ar fi: „Regele moare”, „Toți fiii mei”, „Dineu cu proști”, „Idolul și Ion Anapoda”, „Omul care a văzut moartea”, „Micul infern”, „Umbre”, „Cursa de șoareci”, „Orchestra Titanic”, „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, „Butoiul cu pulbere”, „Tectonica sentimentelor”, precum și recentele premiere: „Noii infractori”, „Preșul”, „Class”, „50 de secunde”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 decembrie 2018

Pădurea spânzuraţilor

Un text puternic și modern, revelat altfel de un regizor care nu se teme de provocări, „Pădurea spânzuraților”, după romanul lui Liviu Rebreanu, în viziunea lui Radu Afrim, este gata de prima întâlnire cu publicul, sâmbătă 15 decembrie 2018, ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Dau viaţă lumii romanului, dar şi universului afrimian actorii Alexandru Potocean (în rolul lui Apostol Bologa), Marius Manole, Richard Bovnoczki, Ciprian Nicula, Raluca Aprodu, Istvan Teglas, Vitalie Bichir, Natalia Călin, Ada Galeș, Florin Călbăjos, Alexandra Sălceanu, Emilian Mârnea, Liviu Popa, Cristian Bota, Alexandru Chindriș, Octavian Voina, Andrei Atabay, Vlad Galer, Flavia Giurgiu, Cosmin Ilie, George Olar, Ciprian Valea, Tiberiu Enache, Silviu Mircescu, Bogdan Iacob, Vlad Ionuț Popescu, şi li se alătură Lenuța Purja și Teodora Purja, două interprete de valoare ale cântecului popular.



Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii