17 august 2015

Peter Gabriel: Luptă împotriva injustiţiei cu video

Muzicianul și activistul Peter Gabriel împărtășește motivația sa foarte personală pentru apărarea drepturilor omului cu grupul de pază WITNESS — și spune întâmplări cu cetățeni jurnaliști în acțiune.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 septembrie 2013

Diana Reiss, Peter Gabriel, Neil Gershenfeld şi Vint Cerf: Internet inter-specii? O idee în lucru.

Maimuțele, delfinii și elefanții sunt animale cu aptitudini de comunicare remarcabile. Ar putea fi extins Internetul pentru a include și astfel de specii simțitoare? O idee nouă, dezvoltată de un grup de patru mari gânditori: cercetătoarea în domeniul delfinilor Diana Reiss, muzicianul Peter Gabriel, vizionarul internetului lucrurilor Neil Gershenfeld și Vint Cerf, unul dintre fondatorii Internetului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 aprilie 2010

Youssou N’Dour pentru prima dată în concert la Bucureşti

După ce a lansat nu mai puţin de 26 de materiale discografice, 9 compilaţii şi a susţinut timp de 3 decenii turnee în toată lumea, Youssou N’Dour, unul dintre cei mai renumiţi şi talentaţi artişti de pe continentul african şi totodată una dintre cele mai exotice prezenţe de pe scena muzicală internaţională, va susţine vara aceasta pentru prima dată un concert în România.
Spectacolul va avea loc pe 30 iulie 2010, la Arenele Romane din Bucureşti, şi va fi inclus în seria evenimentelor World Music Masters.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 20 august 2008

WALL•E

Cum ar fi dacă omenirea ar pleca de pe Pământ şi cineva ar uita să deconecteze ultimul robot? Aceasta este premiza de la care pleacă noua comedie extraordinară de animaţie realizată de Disney-Pixar şi derulată în spaţiu: “WALL•E”. Un film plin de umor, duioşie, fantezie şi emoţie, “WALL•E” îşi poartă publicul într-o remarcabilă călătorie prin toată galaxia, demonstrând încă o dată măiestria cu care Pixar creează lumi noi şi stabileşte noi standarde pentru a oferi poveşti fascinante, personaje care evoluează, muzică incredibilă şi animaţie generată pe computer, cu ajutorul celor mai performante tehnologii existente.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii