7 ianuarie 2019

Gală cu surprize la Globurile de aur 2019

Cea de-a 76-a ceremonie a Premiilor Globul de Aur a avut loc în Beverly Hills, California, pe 6 ianuarie 2019, gazdele fiind actorii Sandra Oh și Andy Samberg.

Această ediție a marcat debutul excelenței în televiziune, Premiul Carol Burnett, Carol Burnett fiind prima laureată.

“Green Book” a câștigat cele mai multe premii, adică trei, inclusiv pentru „Cel mai bun film – Musical sau Comedie” (“Best Motion Picture – Musical or Comedy”). “Bohemian Rhapsody” și “Roma” au câștigat câte două premii fiecare. La secțiunea televiziune, “The Kominsky Method” și “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” au fost cele mai premiate, câte două trofee de fiecare. Jeff Bridges a fost onorat cu Premiul Cecil B. DeMille pentru realizările întregii sale cariere.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 25 aprilie 2016

Ma ma

„Ma ma”, un film de Julio Medem, cu Penelope Cruz în rolul principal, intră în cinematografele româneşti din 29 aprilie 2016.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 iunie 2013

Amanţii pasageri

„Amanţii pasageri” („Los amantes pasajeros”), cel mai recent film al lui Pedro Almodóvar, a deschis Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), ediţia a 12-a. În ciuda vremii neprietenoase, comedia lui Almodóvar a strâns în Piaţa Unirii din Cluj peste 1.600 de spectatori la vizionarea în aer liber. Premiera oficială are loc vineri, 7 iunie 2013, la Cinema Studio din București. În aceeaşi zi, pelicula va intra în mai multe cinematografe din întreaga ţară: în București, la Studio, Elvire Popesco, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, Grand Cinema Digiplex (Băneasa), NCCR (MȚR), Cinemateca Union, Patria, Europa, Cinema City Cotroceni (AFI), Cinema City Sun Plaza; în Cluj, Arad, și Ploiești, la Cinema City; în Craiova, la cinema Modern și în Călărași, la Orizont.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 28 septembrie 2011

Melancholia

„Melancholia”, cel mai recent film al lui Lars von Trier, drama SF-apocaliptică lansată la Cannes într-un context mai mult decât controversat, va rula în cinematografele din România din 30 septembrie 2011. În rolurile principale, Kirsten Dunst (cunoscută mai ales din „Marie Antoinette” şi „Spider-Man”), Charlotte Gainsbourg (cunoscută din „Antichrist”, „21 grams”, „The Tree”) și Kiefer Sutherland (cunoscut din „A Few Good Men”, „Stand By Me” şi serialul TV „24”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 martie 2010

The Hurt Locker, marele câştigător la ceremonia de decernare a premiilor Oscar

Pe 7 martie 2010 a avut loc cea de-a 82-a ediţie a premiilor Oscar. A fost o noapte cu puţine surprize în ceea ce priveşte actorii şi producţiile care au fost premiate la cele mai importante categorii.

Drama „The Hurt Locker” a fost marea câştigătoare a serii, fiind recompensată cu 6 statuete pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor, „Cel mai bun scenariu original”, „Cel mai bun mixaj de sunet”, „Cel mai bun montaj de sunet” şi „Cel mai bun montaj”. Regizoarea Kathryn Bigelow a devenit, astfel, prima femeie din istoria Oscarurilor care ia premiul pentru cea mai bună regie. „Sper că voi crea un trend”, a afirmat ea în culise. Scenaristul Mark Boal i-a mulţumit lui Kathryn Bigelow, numind-o „un regizor extraordinar şi o vizionară”. El a dedicat Oscarul pe care l-a câştigat trupelor aflate în Irak şi Afganistan. Producătorului peliculei „The Hurt Locker”, Nicolas Chartier, i-a fost interzis să participe la ceremonie, din cauza email-urilor pe care le-a trimis membrilor Academiei, în care îi ruga să-i voteze producţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 18 ianuarie 2010

„Avatar”, marele câştigător al celei de a 67-a ediţii a Globurilor de Aur

Cel mai scump film din istoria Hollywood-ului i-a adus lui James Cameron, la festivitatea ce a avut loc pe 17 ianuarie 2010, două dintre cele mai importante premii. Pe lângă câştigarea Globului de Aur pentru cel mai bun film dramă, cineastul american a fost desemnat şi cel mai bun regizor de către cei 83 de jurnalişti din Asociaţia Presei Străine de la Hollywood.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii