20 septembrie 2021

Primetime Emmy Awards 2021 au fost acaparate de Ted Lasso

Cea de-a 73-a ediție a Primetime Emmy Awards s-a desfășurat pe 19 septembrie 2021 la Los Angeles și a premiat cele mai bune producții de televiziune alese de Academia de Arte și Științe pentru Televiune. Gazda ceremoniei a fost Cedric the Entertainer.

Pentru prima dată, ceremonia a prezentat două categorii care sunt acordate anual la Primetime Creative Arts Emmy Awards: Outstanding Variety Special (Live) și Outstanding Variety Special (Pre-Recorded).

În 2021, inclusiv nominalizările sale la Primetime Creative Arts Emmy Awards, „Ted Lasso” a stabilit un nou record, devenind cel mai nominalizat serial de comedie nou din istoria premiilor, cu 20 de nominalizări. Comedia sportivă Apple TV + a depășit recordul deținut de comedia muzicală-dramă „Fox Glee”, care a primit 19 nominalizări în 2010. Mj Rodriguez din seria „Pose” a devenit prima persoană transgender care a fost nominalizată la un premiu Emmy important. „Coroana” („The Crown”) a câștigat toate cele șapte categorii de dramă, devenind primul spectacol care a cuprins categoriile majore de dramă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 septembrie 2020

„Schitt’s Creek” a luat tot ce putea lua la Emmy 2020

Cea de-a 72-a ediție a Premiilor Emmy nu a mai avut loc la Teatrul Microsoft din Los Angeles, din cauza pandemiei de COVID-19, fiind în schimb găzduită de Staples Center. Câștigătorii au ținut discursurile de acasă. Ceremonia a fost găzduită de Jimmy Kimmel.

Nominalizările au fost anunțate în luna iulie 2020, „Watchmen” conducând nominalizările cu unsprezece categorii, urmat de „Succession” cu zece și „Ozark” cu nouă categorii.

Serialul canadian „Schitt’s Creek” a devenit primul serial de comedie care a câștigat cele patru categorii principale (pentru actor în rol principal și secundar și actriță în rol principal și secundar) într-un singur an, precum și primul serial de comedie sau dramă care a câștigat toate cele șapte premii majore într-un singur an, devenind cea mai premiată comedie într-un singur an. Pentru rolul său principal din „Schitt’s Creek”, Dan Levy a devenit, de asemenea, prima persoană care a câștigat un premiu la trei categorii importante (Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie, Cel mai bun regizor de serial de comedie, Cel mai bun scenarist de serial de comedie) într-un singur an.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 august 2018

Pentru România

O echipă ambiţioasă de tineri a realizat o producţie cinematografică inedită, care îşi doreşte să împletească istoria cu evenimente din prezent, într-o aventură ce abundă în efecte speciale, pilde şi intrigi politice. „Pentru România” prezintă scene de luptă care se desfăşoară de la Otopeni până în Londra şi din Bucureşti până la Sarmizegetusa. Întreaga acţiune se învârte în jurul ideii principale de patriotism, de a-ţi iubi ţara şi a lupta până la capăt pentru a o păstra, de a lupta pentru ţara ta.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2014

Globuri de Aur memorabile la ediţia din 2014

Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Globul de Aur le-a avut drept gazde pentru a treia oară consecutiv pe actriţele Tina Fey şi Amy Poehler, iar filmele care au primit cele mai multe nominalizări au fost „American Hustle”, „Behind the Candelabra”, „Breaking Bad”, „Brooklyn Nine-Nine” şi „Dallas Buyers Club”. Woody Allen a fost onorat cu Cecil B. DeMille Award pentru realizările de-a lungul întregii sale cariere profesionale. „12 Years a Slave” şi „American Hustle”, învigătoare la categoriile Cel mai bun film – dramă, respectiv Cea mai bună comedie sau musical, au primit câte şapte nominalizări fiecare, urmate de „Nebraska” cu cinci nominalizări şi „Captain Phillips” la egalitate cu „Gravity” cu câte patru nominalizări fiecare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 decembrie 2013

Burlaci întârziaţi

Este pentru prima dată când patru actori de Oscar joacă împreună pe marile ecrane – Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman iau cu asalt cinematografele de vineri, 20 decembrie 2013, când se vor pregăti pentru petrecerea vieții lor, în comedia „Burlaci întârziați” („Last Vegas”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 septembrie 2013

Premiile Emmy 2013 au onorat cele mai valoroase producţii de televiziune

Cea de-a 65-a ediţie a Premiilor Emmy s-a desfăşurat pe 22 septembrie 2013 la Nokia Theatre din Los Angeles, California. Bryan Cranston şi Aaron Paul au fost supăraţi că nu au câştigat la categoriile la care au fost nominalizaţi, însă „Breaking Bad” a câştigat premiul cel mai râvnit al serii, ducând acasă primul său Emmy pentru „Cea mai bună dramă”. A fost o noapte imprevizibilă în ceea ce priveşte premiile acordate la câteva categorii importante. În afară de Jeff Daniels („The Newsroom”), care a plecat acasă cu trofeul pentru „Cel mai bun actor” la categoria dramă şi Bobby Cannavale („Boardwalk Empire”) învingător la rol secundar masculin, câştigătorii surpriză au fost Tony Hale („Veep”) şi Merritt Wever („Nurse Jackie”), aceasta din urmă fiind atât de şocată că practic a fugit de pe scenă fără să rostească un discurs de mulţumire.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii