15 august 2018

Pentru România

O echipă ambiţioasă de tineri a realizat o producţie cinematografică inedită, care îşi doreşte să împletească istoria cu evenimente din prezent, într-o aventură ce abundă în efecte speciale, pilde şi intrigi politice. „Pentru România” prezintă scene de luptă care se desfăşoară de la Otopeni până în Londra şi din Bucureşti până la Sarmizegetusa. Întreaga acţiune se învârte în jurul ideii principale de patriotism, de a-ţi iubi ţara şi a lupta până la capăt pentru a o păstra, de a lupta pentru ţara ta.



Din distribuţie fac parte: Andrei Bărbat (cel care semnează şi scenariul şi regia lungmetrajului), Alexandru Sinca, Silvana Şorop, Mădălin Alexandru Negoiţă, Radu Valahu, Michael Douglas, Marlon Kameka, Samuel Caruso, Daniel Maya, Laurenţiu Dima.

Doi războinici daci ajung în prezent şi descoperă o Românie care îi pune pe gânduri. Intriga filmului regizat de Andrei Bărbat îi poartă pe protagonişti într-o călătorie plină de adrenalină, la finalul căreia soarta României este schimbată pe veci.

Reprezentanţii Dacron Production, cea care se află în spatele lungmetrajului, declară:

Prin filmele şi proiectele pe care le facem ne propunem să oferim publicului un alt tip de cinema: un cinematograf cu filme pentru publicul de toate vârstele şi nu unul adresat festivalurilor de premii în care publicul este select şi restricționat.

Premiera filmului are loc la Bucureşti, pe 20 septembrie 2018, la Cinema „Europa” şi Cinema „Glendale”, urmând ca apoi producţia să facă un tur al ţării: pe 29 septembrie 2018 la Cinema „Slatina” din Slatina, în luna octombrie la Târgu Mureş, Sfântu Gheorghe şi Constanţa, prin cinematografele din reţeaua Cityplex, iar pe 3 noiembrie 2018 filmul este proiectat la Cinema „Trivale” din Piteşti.

În plus, pe 1 decembrie 2018, „Pentru România” este disponibil pe platforma Vimeo On Demand, atât pentru români, cât şi pentru spectatorii din străinătate, pelicula fiind subtitrată în limba engleză.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook