5 septembrie 2008

Intrigi parfumate

Joi, 4 septembrie 2008, a avut loc la Los Angeles premiera filmului „The Women”, una dintre cele mai aşteptate premiere ale sezonului. Pe lângă Meg Ryan, Annette Bening şi Eva Mendes, la eveniment au participat Bette Midler, Debra Messing şi Jada Pinkett Smith, actriţele care întregesc distribuţia filmului.

Intrigi parfumate

În România, filmul va rula sub titlul „Intrigi parfumate” şi va avea premiera pe 12 septembrie.

Filmul spune povestea adorabilei Mary Haines, al cărei univers perfect este pe cale sa se năruie în momentul în care află de aventura soţului ei cu vânzătoarea Crystal (interpretată de Eva Mendes), o femeie extrem de atractivă, pentru care verigheta bărbatului pe care a pus ochii nu constituie niciun obstacol. Bineînţeles că incidentul devine imediat bârfa cercului de prietene, care insistă ca Mary să divorţeze urgent.

Amuzante, îndrăzneţe şi întreprinzătoare, protagonistele filmului îşi conturează cu generozitate problemele şi triumfurile, într-o comedie cu stil şi substanţă.

Meg Ryan a declarat: „The Women este un film superb, care ne arată ce se întâmplă atunci când un grup de prietene se dezmembrează. Uneori este chiar mai rău decât atunci când o relaţie bărbat-femeie ia sfârşit. Mi s-a părut extrem de interesant să joc într-un film cu un astfel de subiect”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook