7 ianuarie 2019

Gală cu surprize la Globurile de aur 2019

Cea de-a 76-a ceremonie a Premiilor Globul de Aur a avut loc în Beverly Hills, California, pe 6 ianuarie 2019, gazdele fiind actorii Sandra Oh și Andy Samberg.

Această ediție a marcat debutul excelenței în televiziune, Premiul Carol Burnett, Carol Burnett fiind prima laureată.

“Green Book” a câștigat cele mai multe premii, adică trei, inclusiv pentru „Cel mai bun film – Musical sau Comedie” (“Best Motion Picture – Musical or Comedy”). “Bohemian Rhapsody” și “Roma” au câștigat câte două premii fiecare. La secțiunea televiziune, “The Kominsky Method” și “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” au fost cele mai premiate, câte două trofee de fiecare. Jeff Bridges a fost onorat cu Premiul Cecil B. DeMille pentru realizările întregii sale cariere.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 7 ianuarie 2009

Poveşti de adormit copiii

Pe 16 ianuarie 2009 are premiera în România o comedie nebună, pentru toate vârstele: „Poveşti de adormit copiii” („Bedtime Stories”). Filmul realizat de Adam Shankman îi are în distribuţie pe Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce, Richard Griffiths, Jonathan Pryce, Courteney Cox, Lucy Lawless.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii