9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 2 decembrie 2010

Spărgătorul de nuci 3D

Filmul în care imaginaţia nu cunoaşte limite, „Spărgătorul de nuci 3D” („The Nutcracker in 3D”) – în regia celebrului regizor rus Andrei Konchalovsky, intră în premieră pe marile ecrane din România, din 3 decembrie 2010, în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Baia Mare, Arad, Timişoara, Bacău, Cluj).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 noiembrie 2009

Transformers: Răzbunarea celor învinşi

DreamWorks prilejuieşte reîntâlnirea, pe DVD şi Blu-ray, cu Transformers, roboţii extratereştri deveniţi celebri în rândul iubitorilor de SF odată cu lansarea serialului TV omonim, în 1984. 25 de ani mai târziu, „Transformers: Răzbunarea celor învinşi” („Transformers: Revenge of the Fallen”) prezintă aventura unui pământean prins fără voie în războiul roboţilor pentru câştigarea unei lupte milenare, având ca miză supremaţia asupra Terrei. Un cocktail de SF şi adrenalină, regizat de Michael Bay.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 16 februarie 2009

Nu te pune cu Zohan

“Nu te pune cu Zohan” (“You Don’t Mess with the Zohan”), o comedie trăsnită, în care Adam Sandler este protagonist, scenarist şi producător, a apărut pe DVD şi Blu-ray.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii