4 august 2017

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire

Senzuală şi letală în acelaşi timp, Charlize Theron se reinventează din nou şi surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acţiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, în premieră pe marile ecrane din ţară, din 4 august 2017.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 martie 2014

Festivalul Internaţional de Film Bucureşti 2014

Cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film București, cel mai vechi festival competitiv din Capitală destinat exclusiv filmului de lungmetraj, are loc în perioada 26 martie – 2 aprilie 2014, la Cinema Studio, NCRR – Studioul Horia Bernea, sala Elvira Popescu și Institutul Cervantes.

În premieră în acest an, Festivalul Internațional de Film București propune o scurtă selecție de filme lansate în cadrul prestigiosului Festival de Film de la Veneția. Sylvain Auzou, selecționerul Venice Days, aduce la București, sub denumirea „Venice Days Presents”, trei filme care au făcut istorie: „Viață frumoasă” („Belle Vie”), extraordinarul debut în lungmetraj al lui Jean Denizot, primit cu ovații la Salonic, „Angers; Bethleem”, primul film tânărului Yuval Adler, laureat cu 7 premii (din 13 nominalizări) la Premiile Academiei de Film din Israel, și „C.R.A.Z.Y”, filmul cu care Jean-Marc Vallée a câștigat aprecierea criticii internaționale, cu aproape 10 ani înainte de dublu-oscarizatul „Dallas Buyers Club”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 februarie 2011

Gnomeo şi Julieta în 3D

„Gnomeo şi Julieta” este o producţie în 3D, care transformă celebra tragedie shakespeariană după reţeta comediilor romantice din zilele noastre, în desen animat şi într-o lume surprinzătoare: cea a piticilor de grădină. Dincolo de previzibilul acţiunii (că doar e poveste desenată pentru copii), filmul are idei interesante şi distractive, umor de bună calitate şi suficientă acţiune cât să nu simţi trecerea timpului. Cred că cel mai mult mi-au plăcut aluziile la lumea modernă – să vedeţi ce comenzi online făceau piticii albaştri, şi ce marcă avea laptopul stăpânei! Muzica poartă amprenta distinctă a lui Elton John, care a contribuit serios la proiect. Iar scena mea favorită rămâne conversaţia lui Gnomeo cu Marele Will, în care se vădeşte orgoliul demiurgului, convins că lumea nu poate fi deloc altfel decât a creat-o el. Dar lumea poate, pentru că iubirea merită să trăiască.

Din 11 februarie 2011, războiul clanurilor Montague şi Capulet poate fi vizionat în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti şi Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov şi Constanta), The Light Cinema şi în reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacau, Arad, Pitesti, Baia Mare, Timisoara, Iasi).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 ianuarie 2009

Wanted

Recent, a apărut în România ediţia pe DVD a filmului „Wanted”, cu James McAvoy, Morgan Freeman şi Angelina Jolie în rolurile principale.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii