20 septembrie 2021

Primetime Emmy Awards 2021 au fost acaparate de Ted Lasso

Cea de-a 73-a ediție a Primetime Emmy Awards s-a desfășurat pe 19 septembrie 2021 la Los Angeles și a premiat cele mai bune producții de televiziune alese de Academia de Arte și Științe pentru Televiune. Gazda ceremoniei a fost Cedric the Entertainer.

Pentru prima dată, ceremonia a prezentat două categorii care sunt acordate anual la Primetime Creative Arts Emmy Awards: Outstanding Variety Special (Live) și Outstanding Variety Special (Pre-Recorded).

În 2021, inclusiv nominalizările sale la Primetime Creative Arts Emmy Awards, „Ted Lasso” a stabilit un nou record, devenind cel mai nominalizat serial de comedie nou din istoria premiilor, cu 20 de nominalizări. Comedia sportivă Apple TV + a depășit recordul deținut de comedia muzicală-dramă „Fox Glee”, care a primit 19 nominalizări în 2010. Mj Rodriguez din seria „Pose” a devenit prima persoană transgender care a fost nominalizată la un premiu Emmy important. „Coroana” („The Crown”) a câștigat toate cele șapte categorii de dramă, devenind primul spectacol care a cuprins categoriile majore de dramă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 ianuarie 2018

Premiile Globul de Aur 2018 în negru

Cea de a 75-a ediţie a Premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică, 7 ianuarie 2018, la Los Angeles, şi-a desemnat câştigătorii. Seth Meyers a fost pentru prima oară gazda ceremoniei. Oprah Winfrey a primit premiul Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, iar actorul Gary Oldman a primit primul său Glob de Aur după o carieră de 40 de ani.

Filmul „The Shape of Water” a primit cele mai multe nominalizări, în număr de şapte, iar „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a primit Globul de Aur pentru cel mai bun film la categoria dramă şi a devenit, alături de serialul „Little Big Lies”, câştigătorul serii, cu nu mai puţin de patru trofee. Printre premianţi s-au mai numărat Frances McDormand, Saoirse Ronan, James Franco, Nicole Kidman, Elisabeth Moss şi alţii.

Fiind prima mare ceremonie care a avut loc la Hollywood de la declanşarea scandalului care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein, majoritatea invitaţilor au purtat ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală, dar şi de a milita pentru egalitatea dintre sexe, dreptul egal la muncă şi la remuneraţie.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 februarie 2017

T2 Trainspotting

Cinic și acid, „T2 Trainspotting” ne rezervă 117 minute de conflict cu viața, fără menajamente: disperare și speranță, iubire și răutate, victorii și deziluzii, dramă și umor negru. Se lansează în România pe 24 februarie 2017. O doză zdravănă de nebunie pură. Distribuția îi readuce în prim plan pe aceiași Ewan McGregor (alias Mark Renton), Jonny Lee Miller (Simon Sick Boy), Robert Carlyle (Begbie) și Ewen Bremner (Spud Boyle). Mai maturi (chipurile), mai ridați, dar la fel de trăsniți.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 iulie 2013

Jack şi uriaşii – la tine acasă

Inspirat de povestea clasică „Jack şi vrejul de fasole”, reputatul regizor Brian Singer a realizat spectaculoasa aventură „Jack şi uriaşii” („Jack the Giant Slayer”), un film disponibil pe Blu-ray 3D, Blu-ray şi DVD în toate magazinele partenere Pro Video, începând cu 22 iulie 2013.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 martie 2013

Jack şi uriaşii

Un război străvechi este pe cale să izbucnescă din nou, atunci când un tânăr fermier deschide, fără să vrea, poarta între lumea noastră şi cea a fioroşilor uriaşi. Din 22 martie 2013, aventura poate fi urmărită pe marile ecrane, în 3D şi IMAX 3D, odată cu lansarea filmului „Jack şi uriaşii” („Jack the Giant Slayer”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 14 ianuarie 2013

Personaje clasice în viziuni noi – cheia pentru Globul de Aur 2013

Tina Fey („30 Rock”) şi Amy Poehler („Parks and Recreation”), ambele nominalizate pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune – comedie/musical, au fost gazdele celei de-a 70-a ediţii a Globurilor de Aur desfăşurate în clădirea Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Vedeta serii a fost filmul „Les Miserables”, care a primit trei trofee: Cea mai bună comedie/musical, Cel mai bun actor de comedie/musical şi Cea mai bună actriţă într-un rol secundar de comedie/musical.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii