22 iulie 2013

Jack şi uriaşii – la tine acasă

Inspirat de povestea clasică „Jack şi vrejul de fasole”, reputatul regizor Brian Singer a realizat spectaculoasa aventură „Jack şi uriaşii” („Jack the Giant Slayer”), un film disponibil pe Blu-ray 3D, Blu-ray şi DVD în toate magazinele partenere Pro Video, începând cu 22 iulie 2013.



Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră.

Cu acces neîgrădit pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle şi plănuiesc să cucerească întreagă omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor.

Actorii Nicholas Hoult, Ewan McGregor şi Stanley Tucci aduc la viaţă personaje cu totul surprinzătoare, care au de îndeplinit o misiune pe cât de periculoasă pe atât de amuzantă, la mari altitudini, în lumea fioroşilor uriaşi.

Ediţiile pe Blu-ray 3D, Blu-ray şi DVD conţin, în exclusivitate, o serie de elemente bonus interactive şi amuzante: „Învaţă să devii ucigaş neînfricat de uriaşi”, „Nicholas Hoult este ghidul tău de-a lungul momentelor esenţiale din film”, „Scene căzute la montaj” şi „Galerie cu gafe”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook