9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 16 ianuarie 2012

A 69-a ediţie a Globurilor de Aur a adus revenirea la filmul mut şi îmblânzirea lui Gervais

Noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2012 a fost una albă pentru cinefilii pasionaţi din România care au ales să urmărească în direct a 69-a ediţie a decernării Premiilor Globul de Aur. Urmând o tradiţie de decenii, ceremonia s-a desfăşurat la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, fiind găzduită pentru al treilea an consecutiv de Ricky Gervais. Cu toate că anul trecut umorul înţepător al lui Gervais a dat naştere multor controverse prin atacurile sale deloc voalate la adresa elitei hollywoodiene, organizatorii nu s-au sfiit să-l invite pe comicul englez să găzduiască şi ceremonia din 2012. Deşi nu la fel de caustic ca în anul trecut, Gervais a reuşit din nou să ridice sprâncene, dar şi să stârnească râsul celor prezenţi la festivitate.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 septembrie 2011

Mildred Pierce

HBO prezintă în premieră miniseria originală „Mildred Pierce”, nominalizată la 21 premii Emmy 2011, printre care Cea mai bună miniserie sau film TV şi Cea mai bună actriță într-o miniserie sau film TV (Kate Winslet).

„Mildred Pierce”, cu Kate Winslet în rolul principal, dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941. Această dramă în cinci părţi spune povestea unei femei independente, proaspăt divorţată, ce se străduieşte să-şi facă un viitor pentru sine şi familia sa în timpul Marii Depresiuni. Povestea analizează imensul devotament al lui Mildred faţă de veşnic nemulţumita sa fiică, Veda, precum şi relaţiile complexe cu bărbaţii egoişti din viaţa ei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii