18 decembrie 2019

Doamna Pylinska şi secretul lui Chopin

Editura Humanitas Fiction invită cititorii miercuri, 18 decembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Doamna Pylinska şi secretul lui Chopin” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Gaudeamus 2019, recent apărut în seria de autor dedicată scriitorului francez, în traducerea lui Doru Mareș. Prezintă cartea Maria Balabaș, jurnalistă realizatoarea emisiunii Dimineața crossover de la Radio România Cultural, Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. Lansarea cărții este urmată de o dezbatere despre literatură și muzică, plecând de la tematica romanului. Moderatorul întâlnirii este Marius Constantinescu, jurnalist, realizatorul emisiunii Vizual difuzată de postul public de televiziune (TVR).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 18 februarie 2019

Răzbunarea iertării

Editura Humanitas Fiction invită publicul miercuri, 20 februarie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea volumului de nuvele „Răzbunarea iertării” de Eric-Emmanuel Schmitt, aflat în curs de apariție în seria de autor dedicată scriitorului francez, în traducerea lui Laurențiu Malomfălean. Cartea este prezentată de Chris Simion–Mercurian, regizoare, Cristina Stănciulescu și Horia Ghibuțiu, jurnaliști. În partea a doua a evenimentului, actrița Marcela Motoc citește câteva fragmente din volum. Moderatorul întâlnirii este Raluca Popescu, redactor-șef Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 18 octombrie 2018

Eric-Emmanuel Schmitt vine la Bucureşti

Celebrul scriitor și dramaturg Eric-Emmanuel Schmitt vine la București în perioada 24–26 octombrie 2018, la invitația Editurii Humanitas Fiction și a Festivalului Național de Teatru (FNT), cu prilejul premierei spectacolului „Copilul lui Noe” (adaptare a romanului omonim, acum într-o nouă ediție, tradus de Ileana Cantuniari) și a lansării celui mai recent roman al său, „Omul care vedea dincolo de chipuri„, tradus de Liliana Donose-Samuelsson.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 septembrie 2018

Festivalul Naţional de Teatru 2018

Festivalul Național de Teatru (FNT), ediția a 28-a, care se desfășoară în București în perioada 19-29 octombrie 2018, aduce în fața bucureștenilor 36 de spectacole din selecția oficială a FNT. Păstrând tradiţia iniţiată în anul 2006 de directorul artistic și criticul Marina Constantinescu de a invita mari spectacole ale lumii la Bucureşti în cadrul FNT, şi în acest an, trei spectacole de teatru și alte trei producții din sfera dansului, semnate de nume mari ale scenei europene oferă publicului român ocazia de a lua contact cu unele dintre cele mai noi tendințe ale artei contemporane.



Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 ianuarie 2018

Adolf H. Două vieți

Editura Humanitas Fiction invită publicul miercuri, 31 ianuarie 2018, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Adolf H. Două vieți” de Eric Emmanuel Schmitt, considerat cel mai bun roman semnat de scriitorul francez. Scriitoarea și jurnalista Sabina Fati, scriitorul și jurnalistul Marius Constantinescu și jurnalista Mihaela Dedeoglu vorbesc despre modul în care Eric Emmanuel Schmitt pune în discuție problema răului și a vinei, a libertății și a responsabilității individuale, într-un roman ce îl are ca protagonist pe Adolf Hitler. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 23 ianuarie 2017

Noaptea de foc

Editura Humanitas Fiction aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu miercuri, 25 ianuarie 2017, ora 19:30, la lansarea romanului „Noaptea de foc”, semnat de celebrul scriitor şi dramaturg Eric-Emmanuel Schmitt. La eveniment participă Chris Simion, Mihaela Dedeoglu, Marieva Ionescu şi Marius Constantinescu. Denisa Comănescu, directorul general al Editurii Humanitas Fiction, este moderatorul serii. Cristian Iacob oferă publicului un scurt spectacol lectură din roman în dramatizarea şi regia lui Chris Simion.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii