23 ianuarie 2017

Noaptea de foc

Editura Humanitas Fiction aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu miercuri, 25 ianuarie 2017, ora 19:30, la lansarea romanului „Noaptea de foc”, semnat de celebrul scriitor şi dramaturg Eric-Emmanuel Schmitt. La eveniment participă Chris Simion, Mihaela Dedeoglu, Marieva Ionescu şi Marius Constantinescu. Denisa Comănescu, directorul general al Editurii Humanitas Fiction, este moderatorul serii. Cristian Iacob oferă publicului un scurt spectacol lectură din roman în dramatizarea şi regia lui Chris Simion.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 21 septembrie 2011

Te iubesc!!! Te iubesc???

Joi, 22 septembrie 2011, de la ora 19:00, după mai bine de 10 ani, actriţa Manuela Hărăbor joacă din nou pe scena Teatrului de Comedie în spectacolul „Te iubesc!!! Te iubesc???”, după „Zăpezile de altădată” de Dumitru Solomon. Din distribuţie mai fac parte actorii Corina Moise şi Liviu Romanescu, dar şi dansatorul Alexandru Grigore, campion la dans sportiv. Adaptarea şi regia artistică sunt semnate de Chris Simion, iar scenografia de Adina Mastalier, într-un spectacol produs de Compania de Teatru D’AYA.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 9 iunie 2008

Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?

Spectacolul „Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?”, producţie a Companiei de teatru D’AYA în colaborare cu Cotidianul, porneşte în turneu naţional. Din distribuţia piesei fac parte Maia Morgenstern, Gabriel Fătu, Antoaneta Cojocaru, Tudor Aaron Istodor, Ioana de Hillerin, iar regia este semnată de Chris Simion.

Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 februarie 2008

Maitreyi – piesa de teatru

Romanul „Maitreyi„, povestea de dragoste desprinsă din experienţa în India a lui Mircea Eliade, este unul de mare succes. Istoria relatată are o componentă autobiografică şi narează iubirea dintre europeanul Allan şi indiana Maitreyi, dezvăluind expresii inedite ale erosului. De asemenea, ea reuneşte două culturi şi două civilizaţii între care distanţa pare uriaşă. Romanul a avut parte de o montare cinematografică, la Bollywood, în urmă cu câţiva ani, dar de nicio montare scenică – până la spectacolul realizat la Oradea.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii