7 ianuarie 2019

Gală cu surprize la Globurile de aur 2019

Cea de-a 76-a ceremonie a Premiilor Globul de Aur a avut loc în Beverly Hills, California, pe 6 ianuarie 2019, gazdele fiind actorii Sandra Oh și Andy Samberg.

Această ediție a marcat debutul excelenței în televiziune, Premiul Carol Burnett, Carol Burnett fiind prima laureată.

“Green Book” a câștigat cele mai multe premii, adică trei, inclusiv pentru „Cel mai bun film – Musical sau Comedie” (“Best Motion Picture – Musical or Comedy”). “Bohemian Rhapsody” și “Roma” au câștigat câte două premii fiecare. La secțiunea televiziune, “The Kominsky Method” și “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” au fost cele mai premiate, câte două trofee de fiecare. Jeff Bridges a fost onorat cu Premiul Cecil B. DeMille pentru realizările întregii sale cariere.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 4 august 2017

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire

Senzuală şi letală în acelaşi timp, Charlize Theron se reinventează din nou şi surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acţiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, în premieră pe marile ecrane din ţară, din 4 august 2017.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 ianuarie 2012

A 69-a ediţie a Globurilor de Aur a adus revenirea la filmul mut şi îmblânzirea lui Gervais

Noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2012 a fost una albă pentru cinefilii pasionaţi din România care au ales să urmărească în direct a 69-a ediţie a decernării Premiilor Globul de Aur. Urmând o tradiţie de decenii, ceremonia s-a desfăşurat la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, fiind găzduită pentru al treilea an consecutiv de Ricky Gervais. Cu toate că anul trecut umorul înţepător al lui Gervais a dat naştere multor controverse prin atacurile sale deloc voalate la adresa elitei hollywoodiene, organizatorii nu s-au sfiit să-l invite pe comicul englez să găzduiască şi ceremonia din 2012. Deşi nu la fel de caustic ca în anul trecut, Gervais a reuşit din nou să ridice sprâncene, dar şi să stârnească râsul celor prezenţi la festivitate.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 decembrie 2008

Hancock

Uneori, parcă ne-am dori să apară din senin un erou cu super-puteri care să ne salveze dintr-un pericol sau să prevină o nenorocire. Ne-am consolat însă cu ideea că eroii există doar în benzile desenate şi în jocurile copiilor. Şi dacă super-eroii ar trăi printre noi, ar fi viaţa perfectă? Ba bine că nu! Ne-o demonstrează cu vârf şi îndesat „Hancock”, apărut pe DVD şi Blu-ray.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 februarie 2008

Charlize Theron a primit premiul oferit de Hasty Pudding

Premiul „Woman of the Year” („Femeia anului”), oferit de Hasty Pudding Theatricals pentru o actriţă care s-a remarcat în mod deosebit, este unul dintre cele mai neobişnuite. Deşi este unul apreciat, festivitatea de premiere, la care cele astfel onorate participă de fiecare dată, este cel puţin amuzantă. Şi cum ar putea fi altfel într-un mediu studenţesc? Pentru că Hasty Pudding Theatricals este o trupă studenţească de teatru. Este drept însă că nu e o trupă oarecare, fiind alcătuită din studenţi ai Universităţii Harvard. Chiar mai important, a fost înfiinţată în 1795, având o îndelungată tradiţie.

Charlize Theron

Anul acesta, premiul a fost atribuit actriţei de origine sud-africană Charlize Theron. Însă pentru a-l primi, aceasta a trebuit să demonstreze că-l merită.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii