11 februarie 2008

Charlize Theron a primit premiul oferit de Hasty Pudding

Premiul „Woman of the Year” („Femeia anului”), oferit de Hasty Pudding Theatricals pentru o actriţă care s-a remarcat în mod deosebit, este unul dintre cele mai neobişnuite. Deşi este unul apreciat, festivitatea de premiere, la care cele astfel onorate participă de fiecare dată, este cel puţin amuzantă. Şi cum ar putea fi altfel într-un mediu studenţesc? Pentru că Hasty Pudding Theatricals este o trupă studenţească de teatru. Este drept însă că nu e o trupă oarecare, fiind alcătuită din studenţi ai Universităţii Harvard. Chiar mai important, a fost înfiinţată în 1795, având o îndelungată tradiţie.

Charlize Theron

Anul acesta, premiul a fost atribuit actriţei de origine sud-africană Charlize Theron. Însă pentru a-l primi, aceasta a trebuit să demonstreze că-l merită.

Charlize Theron

Probele au fost inedite, ca în fiecare an, spre deliciul celor prezenţi. Charlize Theron a trebuit să danseze disco (în adolescenţă, a urmat o şcoală de balet, dar nu a absolvit, datorită unor probleme la spate), să pozeze cu un nas uriaş (parodie la frumuseţea ei) şi să flirteze cu o „elefăntiţă” (aluzie la rolul de lesbiană din filmul „Monster”, pentru care a obţinut premiul Oscar).

Charlize Theron

Charlize Theron

Actorii din trupa Hasty Pudding sunt toţi bărbaţi, pentru a respecta tradiţia teatrului clasic. Rolurile feminine sunt intepretate în travesti. Din trupă fac parte şi reprezentante ale sexului frumos, dar acestea participă doar la celelalte activităţi.

Charlize Theron

Charlize Theron

De-a lungul timpului, din trupă au făcut parte studenţi ce aveau să devină mari personalităţi: Theodore Roosevelt, Franklin Delano Roosevelt, J.P. Morgan, Oliver Wendell Holmes, William Randolph Hearst, Alan Jay Lerner, Jack Lemmon, Andy Borowitz, William Weld.

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron

Premiul „Woman of the Year” este oferit din anul 1951. Galeria celor care l-au obţinut este foarte selectă. Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Meryl Streep, Glenn Close, Jodie Foster, Whoopi Goldberg, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon, Julia Roberts, Sigourney Weaver, Sandra Bullock sunt doar câteva dintre numele sonore ale anilor precedenţi.

Charlize Theron

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

3 thoughts on "Charlize Theron a primit premiul oferit de Hasty Pudding"

 1. Viorel Muha spune:

  Arta face oamenii sau oamenii fac artă? Ne putem pune această întrebare dar răspunsul consider că, constă, în faptul că amîndouă se generează reciproc, într-o dorinţă de a avea o viaţă plină de împliniri. Rafinamentul uneori capătă şi aspecte comice, surprinse în secvenţe de digitală aparatură, fiindu`ne expuse aspecte şi expresii ale umanului în situaţii inedite, uman care în mod obişnuit nu`l putem sesiza întodeauna. Oare de ce nu ne întrebăm sau nu conştientizăm, de cîte ori expunem feţe comice în viaţa nostră fără să ştim!

 2. dana spune:

  cea mai frumoasa femeie, cu multa personalitate, sclipiri in priviri, extrem de sexi; emana feminitate, joaca foarte bine, este o supervedeta

 3. Gabriel Husariu spune:

  Referitor la intrebarea expusa in context de dl. Viorel Muha , parerea mea este ca merge in ambele sensuri , se completeaza reciproc oamenii si arta , nu conteaza in ce ordine

  On topic

  Una dintre cele mai frumoase actrite , care da dovada de carisma si multe alte calitati

  felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook