18 februarie 2013

Concursul Naţional de Scenarii 2013

Au început înscrierile la Concursul Naţional de Scenarii iniţiat de HBO România, în parteneriat cu Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Concursul se desfăşoară în perioada 15 februarie – 1 aprilie 2013 şi cuprinde trei categorii: lungmetraj, scurtmetraj, dedicate exclusiv amatorilor, şi documentar – unde se pot înscrie deopotrivă amatorii şi profesioniştii.Înscrierile se pot face doar pe site-ul www.hbo.ro/concursscenarii. Ora 11:00 a zilei de 1 aprilie 2013 este ultima dată exactă la care un scenariu se poate înscrie la Concursul Naţional de Scenarii, ediţia 2013.

Concursul îşi propune să găsească şi să promoveze noi nume în industria românească de film. HBO România are convingerea că TIFF va asigura o bună expunere finaliştilor Concursului Naţional de Scenarii.

Câştigătorii ediţiei 2013 vor beneficia de următoarele premii:

  • Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj este în valoare de 3000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.
  • Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj este în valoare de 1500 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.
  • Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar este în valoare de 2000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.
  • Premiul HBO – 3 zile la TIFF va fi pus la dispoziţia celor 9 (nouă) finalişti ai celor trei categorii şi constă în următoarele: 3 zile de festival al căror cost va fi acoperit integral (pe lângă cazare şi transport, acest pachet include şi accesul gratuit al finaliştilor la toate proiecţiile şi invitaţii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc în aceste zile).

Anunţarea câştigătorilor se va face în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care urmează să se desfăşoare la Cluj în perioada 31 mai – 9 iunie 2013.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook