12 iunie 2012

Câştigătorii Concursului Naţional de Scenarii organizat de HBO România, ediţia 2012

Juriile Concursului Naţional de Scenarii organizat de HBO România în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania au desemnat câştigătorii celei de-a douăsprezecea ediţii. Dintre cei nouă fnalişti, răsplătiţi de HBO cu o participare de trei zile la TIFF, câştigătorii, pentru cele trei categorii de scenarii în parte, au primit premiile oferite de HBO în cadrul Galei Festivalului Internaţional de Film Transilvania, premii care au fost înmânate de Carmen Harabagiu, în calitatea sa de Country Manager HBO România.

Adina Popescu, Carmen Harabagiu, Adina Militaru, Cristina Bîlea


Valoarea premiilor şi numele câştigătorilor Concursului Naţional de Scenarii sunt după cum urmează:

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj, în valoare de 3000 USD, a fost decernat Cristinei Bîlea, pentru scenariul „Vara s-a sfârşit”.

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj, în valoare de 1500 USD, a intrat în posesia Adinei Militaru, pentru scenariul „Dus întors: 3 minute”.

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar, în valoare de 2000 USD, a fost primit de Adina Popescu şi Iulian Manuel Ghervas, pentru scenariul „10 perfect”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook