14 octombrie 2019

Cum să mă las

Sore este regizorul videoclipului pentru noua sa piesă, „Cum să mă las”, pentru care tot ea semnează muzica, versurile şi scenariul. Cele patru roluri pe care Sore şi le-a asumat o ajută să-şi comunice mesajele complet, „din suflet până în ochi”, aşa cum îi place ei să spună. Produsă de MediaProMusic, cu muzica înregistrată la HaHaHa Production, piesa „Cum să mă las” a fost compusă de Şerban Cazan, Sore Mihalache şi Florian Rus şi textul scris de Sore Mihalache şi Florian Rus.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 octombrie 2019

Ballin’

Mustard, unul dintre cei mai premiați muzicieni și producători, lansează videoclipul piesei „Ballin'” ft. Roddy Ricch. Single-ul „Ballin'” este extras de pe mult-așteptatul său album, „Perfect Ten”, disponibil pe toate platformele digitale.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jacqueline Woodson: Ce m-a învățat citirea lentă despre scris

Citirea lentă – urmărirea cuvintelor cu degetul, deși fusese învățată să n-o facă, a condus-o pe Jacqueline Woodson la o viață în care scrie cărți savuroase. Într-un discurs liric, ea ne invită să încetinim și să apreciem poveștile care ne poartă în locuri unde nu credeam că vom ajunge și ne prezintă unor oameni pe care nu credeam că-i vom întâlni. „Nu despre asta e totul? Să găsești o cale, la sfârșitul zilei, de a nu te simți singur în această lume, și o cale de a simți că am schimbat-o înainte de a o părăsi?” întreabă ea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 octombrie 2019

Good Thing

Odată cu lansarea videoclipului piesei „Good Thing”, Zedd și Kehlani ne demonstrează într-un mod jucăuș că singurătatea poate fi văzută drept o poartă spre calm și regăsire, oferindu-ne un ghid detaliat despre știința iubirii de sine.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Baratunde Thurston: Cum să spulberăm rasismul? Știre cu știre.

Baratunde Thurston explorează practica americanilor albi de a denunța americanii negri pentru delicte precum… mâncatul, mersul, sau în general pentru că „trăiesc fiind negri”. În această discuție profundă, pe alocuri hilară, ce te pune pe gânduri, el explorează puterea limbajului de a schimba poveștile traumatizante în povești vindecătoare, în timp ce ne provoacă pe toți să ne depășim nivelul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 octombrie 2019

Legacy

Mike Posner, cunoscutul producător, compozitor și interpret, nominalizat la Grammy, lansează un nou single, „Legacy”, care marchează colaborarea dintre el și Talib Kweli.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru categoria Video.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii