17 februarie 2017

The Devil’s in the Temple

Videoclipul formaţiei Bon Jovi

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Camille A. Brown: O istorie vizuală a dansului social în 25 de mişcări

De ce dansăm? Dansurile sociale afro-americane au început ca un mod al africanilor înrobiți de a-și păstra tradițiile culturale și a menține un sens de libertate interioară. Sunt o afirmare a identității și independenței. În această demonstrație electrică cu spectacole live, Camille A. Brown — coregraf, educator și TED Fellow — explorează ceea ce se întâmplă atunci când comunitățile se lasă în voia sentimentelor și se exprimă dansând împreună.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 16 februarie 2017

Ziua de azi

Loredana Groza le face cadou românilor o baladă de dragoste, „Ziua de azi”, un emoţionant îndemn la a te bucura pentru ceea ce ai şi de a trăi în prezent.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Julia Galef: De ce crezi că ai dreptate, chiar şi când greşeşti

Perspectiva e totul, mai ales în cazul examinării propriilor convingeri. Eşti un soldat, predispus să-ţi aperi punctul de vedere cu orice preţ sau un cercetaş, stimulat de curiozitate? Julia Galef analizează motivaţiile din spatele acestor două mentalităţi şi modul în care acestea modelează modul în care interpretăm informaţia, exemplificând cu o lecţie captivantă de istorie din Franţa secolului al XIX-lea. Când părerile tale cele mai ferme sunt testate, Galef întreabă: „Ce îţi dorești mai mult? Doreşti să îţi aperi convingerile sau doreşti să vezi lumea cât se poate de clar?”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 15 februarie 2017

Animal

Videoclipul cântecului interpretat de Alvaro Soler

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Natalie Panek: Haideţi să curăţăm deşeurile ce orbitează Pământul

Vieţile noastre depind de o lume pe care nu o putem vedea: infrastructura satelitară pe care o folosim în fiecare zi pentru a ne informa, pentru divertisment, pentru a comunica şi pentru multe alte lucruri. Dar orbita terestră nu este o resursă nelimitată, iar problema deşeurilor spaţiale se va agrava dacă nu ne schimbăm comportamentul în mod radical. Natalie Panek ne invită să luăm în considerare impactul sateliţilor pe care ne bazăm asupra mediului înconjurător. Mediul nostru orbital este de o frumuseţe uluitoare şi reprezintă poarta noastră spre explorare, spune ea. Este de datoria noastră să îl păstrăm aşa cum este.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru categoria Video.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Ian    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii