22 februarie 2019

Supereroi

Andra lansează un nou single în limba română, o piesă de dragoste care se numește „Supereroi”. Melodia oferită în dar fanilor în luna iubirii este un îndemn de a nu înceta să credem în puterea infinită a dragostei, dar și despre provocările prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul în care se află. „Supereroi” a fost scrisă de Irina Rimes.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Nellie McKay: Cântecul câinelui

Iubitoarea de animale Nellie McKay cântă un omagiu strălucitor câinelui ei drag. Ea sugerează să facem toţi la fel: „Mergi direct la adăpost/ Şi fă-ţi rost de un câine/ Şi fă acel câine mândru/ Pentru că despre asta e vorba.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 21 februarie 2019

Lumea mea

Videoclipul lui Horia Brenciu

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Tarana Burke: „Me Too” este o mișcare, nu un moment

În 2006, Tarana Burke a fost măcinată de dorința de a face ceva cu privire la violența sexuală pe care a văzut-o în comunitatea ei. Pe o bucată de hârtie a scris „Me Too” în partea de sus și a concretizat un plan de acțiune pentru o mișcare centrată pe puterea empatiei dintre supraviețuitori. Mai mult de un deceniu mai târziu, ea reflectează asupra a ceea ce a devenit de atunci o mișcare internațională și face un apel important pentru distrugerea puterii și a drepturilor care stau la baza violenței sexuale. „Noi nu datorăm generațiilor viitoare nimic mai mult decât o lume în care nu există violență sexuală”, spune ea. „Cred că putem construi acea lume”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 20 februarie 2019

Thief

Videoclipul cântecului interpretat de Alice Chater

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Elizabeth Streb: Misiunea mea de a zbura sfidând gravitația

De-a lungul carierei sale îndrăznețe, specialistul în acțiune extremă Elizabeth Streb, a testat limitele corpului uman. A sărit printr-o fereastra spartă, s-a aruncat în gol de la mare înălțime, creând între timp mașinării ajutătoare. Cu filmările muncii sale în fundal, Streb reflectă asupra misiunii sale de o viață: aceea de a sfida gravitația și de a zbura cum numai un om poate sa o facă – învățând cum să aterizeze.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru categoria Video.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii