20 aprilie 2016

Descărcate de pe Citatepedia, două piese de Valeriu Butulescu în Festivalul de Teatru de la Harghita

Organizat sub genericul „Teatrul este poezie ce se desprinde din carte şi devine omenească” (Federico Garcia Lorca), Festivalul Concurs de Teatru Şcolar de la Harghita îşi propune „stimularea creativităţii, a dezinvolturii în exprimare, a inovaţiei şi a imaginaţiei elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal.” Se încearcă acest demers prin participarea tinerilor, în număr cât mai mare, la activităţi extraşcolare şi extracurriculare iniţiate de instituţiile de învăţămant.

Programat a se desfăşura pe durata acestei săptămâni, Festivalul-Concurs de Teatru Şcolar are în program piese cunoscute, semnate de I.L. Caragiale, Tudor Muşatescu, Victor Ioan Popa, Fraţii Grimm etc.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 6 aprilie 2012

Premiul I pentru „Veşnicie provizorie” de Valeriu Butulescu

În perioada 2-5 aprilie 2012, la Sinaia a avut loc Festivalul Naţional de Teatru Liceal şi Oratorie „Primavera”, ediţia a V-a. Au participat numeroase teatre de tineret, care au prezentat spectacole cu piese de Ion Luca Caragiale, Anton Cehov, Ion Băieşu, Valeriu Butulescu etc.

Juriul a decis acordarea Premiului I spectacolului „Veşnicie provizorie”, comedie amară scrisă de dramaturgul petroşenean Valeriu Butulescu, în interpretarea trupei de teatru „Gong” a Şcolii „Mihai Eminescu” din Roman. Regia artistică a fost asigurată de Cătălina Bostan, scenografia, de Constanţa Munteanu, iar regia tehnică, de Dan Rusu.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 9 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii