29 martie 2010

Surogate

Cel mai „greu de ucis” actor de la Hollywood, Bruce Willis, este din nou în atenția cinefililor într-un nou film de acțiune – de data aceasta, un SF binecunoscut iubitorilor de benzi desenate: „Surogate” („Surrogates”). Intrigă palpitantă despre un viitor periculos de atractiv, în care umanitatea s-a tehnologizat la propriu, din cap până în picioare, poate fi vizionată acum pe DVD și Blu-ray.

Regizat de Jonathan Mostow (care a mai realizat „Terminator Three: Rise of the Machines”), „Surogate” este inspirat din seria omonimă de benzi desenate create de Robert Venditti și Brett Weldele, publicate în ediție limitată în anii 2005-2006. Filmul ne invită în lumea captivantă a vieții sociale robotizate, populată de “identități” controlate electronic, pentru a descoperi apoi, în bonusurile disponibile exclusiv pe DVD și Blu-ray, dovezi edificatoare potrivit cărora surogatele nu sunt doar o idee fantezistă a pasionaților de SF, ci o tehnologie mai aproape decât am crede.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 19 octombrie 2009

Surogate

Începând din 23 octombrie 2009, thrillerul SF „Surogate” („Surrogates”) va rula pe marile ecrane din România. Filmul, regizat de Jonathan Mostow, este inspirat după un roman grafic Top Shelf Comix, foarte popular şi inventiv, al lui Robert Venditti şi Brett Weldele. Din distribuţie fac parte Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Boris Kodjoe, James Francis Ginty, Michael Cudlitz, James Cromwell şi Ving Rhames.

„Surogate” aduce în faţa spectatorului o lume născută din comoditatea oamenilor şi din teama noastră, a tuturor, de a ne înfăţişa celorlalţi slăbiciunile şi urâciunea, mizeria şi nefericirea. Viaţa ar fi oare ea mai simplă dacă am putea să arătăm lumii, în loc de obrazul ridat şi obosit, în loc de expresia îndurerată şi deznădăjduită, o iluzie a eternei tinereţi, a perfecţiunii fizice, a frumuseţii fără cusur? Care ar fi oare lucrul acela ce ne-ar lipsi cel mai mult atunci când, graţie tehnologiei, trupurile noastre ar arăta perfect? Răspunsul e simplu: atingerea caldă a omului imperfect de lângă noi.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii