10 iunie 2022

Scorcha

Sean Paul a lansat albumul „Scorcha”. Proiectul de 16 piese îl găsește pe icon-ul global servind sunetul său clasic, catchy și ritmurile de început de petrecere, tocmai la timp pentru vară. Colaborarea neașteptată a vocii de la legenda pop, Gwen Stefani și artista jamaicană de dancehall Shenseea, este o dovadă a abilității a lui Paul de a produce hit-uri globale.

Noul album include, de asemenea, melodiile lansate anterior „Scorcha”, „Only Fanz” (ft. Ty Dolla Sign), „Dynamite” (ft. Sia), „How We Do It” (ft. Pia Mia) și „No Fear” (ft. Damian Marley și Nicky Jam). În timp ce „Scorcha” promite să te facă să dansezi, Sean își duce muzica la noi profunzimi în acest proiect, explorând subiecte personale precum infidelitatea, stresul și frica, pe piese precum „Borrowed Time” și „Good Day”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 martie 2022

How We Do It

Sean Paul lansează, împreună cu Pia Mia, piesa „How We Do It”. Piesa este un imn internațional. Energia se simte prin ritmurile de dancehall, R&B elegant și pop. Elementul vizual însoțitor, regizat de Briana Gonzales, traduce perfect această vibrație pe ecran, în timp ce chimia lor este uimitoare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 octombrie 2019

Fuego

La mijloc de toamnă, DJ Snake, Anitta și Sean Paul sfidează legile termice și ridică alarmant mercurul în termometre odată cu lansarea videoclipului piesei „Fuego”, unul dintre cele mai de succes single-uri lansate de pe albumul „Carte Blanche”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 februarie 2017

Premiile Grammy 2017 – Adele 5/5

Duminică, 12 februarie 2017, la Staples Center din Los Angeles a avut loc gala Premiilor Grammy, ajunse la cea de-a 59-a ediţie. Actorul englez de comedie James Corden a fost pentru prima oară gazda renumitului eveniment din domeniul muzical.

Beyonce a primit 9 nominalizări, fructificându-le în numai 2 trofee. Rihanna a fost nominalizată de 8 ori, fără succes. Însă marea câştigătoare a fost Adele, care a transformat cele 5 nominalizări în 5 trofee.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 7 august 2013

Other Side of Love

Videoclipul cântecului interpretat de Sean Paul

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 octombrie 2012

How Deep Is Your Love?

Videoclipul cântecului interpretat de Sean Paul featuring Kelly Rowland, inclus pe albumul „Tomahawk Technique”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii