22 martie 2022

How We Do It

Sean Paul lansează, împreună cu Pia Mia, piesa „How We Do It”. Piesa este un imn internațional. Energia se simte prin ritmurile de dancehall, R&B elegant și pop. Elementul vizual însoțitor, regizat de Briana Gonzales, traduce perfect această vibrație pe ecran, în timp ce chimia lor este uimitoare.



Sean a spus:

Acest nou single, „How We Do It”, este modul nostru de a le arăta ascultătorilor cum dansăm, cum ne bucurăm de viață și cum ne păstrăm fresh. Când am început să înregistrăm această piesă, am știut imediat că o dorim pe Pia Mia pentru acest single.

Între timp, single-ul „Dynamite”, feat. Sia, a acumulat peste 26,8 milioane de streamuri Spotify și 6 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclip. „Dynamite” a marcat o colaborare foarte așteptată între artiștii care influențează genurile de la hitul lor „Cheap Thrills”, produs tot de Greg Kurstin, care a generat peste 1,6 miliarde de vizualizări pe YouTube de la lansarea să în 2016.

Sean a primit recent o nominalizare la Grammy pentru cel mai bun album reggae, pentru al șaptelea album al său de studio „Live N Livin”, care a fost lansat la începutul anului 2022. Albumul este o celebrare a moștenirii sale jamaicane și a rădăcinilor dancehall în care Sean schimbă microfonul cu Buju Banton și Damian Marley. Dancehall-ul poate fi stereotipat ca un spațiu competitiv, macho, dar „Live N Livin” și-a propus să sublinieze ceea ce este posibil atunci când unitatea este scopul.

Sean a anunțat turneele din 2022 în S.U.A, revenind pe scenă după doi ani. Artistul este nerăbdător și entuziasmat să reia legătura cu fanii săi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook