1 august 2019

Overtime

După doi ani de pauză, Big Sean lansează single-ul „Overtime”, un material inedit, ce compensează cu brio absența din ultima perioadă a rapperului. Produs de Hit-Boy, Key Wane și The Tucker Brothers, piesa „Overtime” este dovada clară a faptului că Big Sean are o mare influență și deține puterea de a revoluționa în profunzime peisajul muzical actual.Noul single semnat de Big Sean este poate unul dintre cele mai încrezătoare și puternice materiale scrise de rapperul american, dar și o mărturie onestă, emoționantă, prin intermediul căreia Sean face radiografia perioadei în care a ales facă o pauză. „Overtime” conține și câteva referințe la cultura pop și vorbește despre degradarea culturii și a mentalității colective.

Big Sean mărturisește:

Într-un fel, simt cum ma întorc la rădăcini. M-am întors doar pentru a ma juca și bucura de muzică. Am simțit cum pasiunea mea a început să-mi pară o povară, o slujbă, dar acum e doar despre a compune și a mă simți bine. A fost un timp pe care l-am cheltuit cu cap. Nu am știut niciodată cât de important este să îți acorzi timp pentru a te repune pe picioare.

„Overtime” succedă cele două materiale lansate de Big Sean în 2017, „I Decided” și „Double or Nothing”, create în colaborare cu Metro Boomin.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook