3 martie 2014

Confruntare între nou şi vechi la Oscar 2014

Ceremonia celei de-a 86-a ediţie a Premiilor Oscar a fost amânată cu o săptămână mai târziu decât în mod normal pentru a nu se suprapune cu difuzarea Jocurilor Paralimpice de Iarnă, ediţia Sochi 2014. Ellen DeGeneres a fost pentru a doua oară gazdă, ea onorând cu prezenţa şi şarmul său de actriţă de comedie şi ediţia a 79-a din 2007.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2014

Globuri de Aur memorabile la ediţia din 2014

Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Globul de Aur le-a avut drept gazde pentru a treia oară consecutiv pe actriţele Tina Fey şi Amy Poehler, iar filmele care au primit cele mai multe nominalizări au fost „American Hustle”, „Behind the Candelabra”, „Breaking Bad”, „Brooklyn Nine-Nine” şi „Dallas Buyers Club”. Woody Allen a fost onorat cu Cecil B. DeMille Award pentru realizările de-a lungul întregii sale cariere profesionale. „12 Years a Slave” şi „American Hustle”, învigătoare la categoriile Cel mai bun film – dramă, respectiv Cea mai bună comedie sau musical, au primit câte şapte nominalizări fiecare, urmate de „Nebraska” cu cinci nominalizări şi „Captain Phillips” la egalitate cu „Gravity” cu câte patru nominalizări fiecare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 octombrie 2013

Gravity 3D: Misiune în spaţiu

Câştigătorii Premiului Oscar, actorii Sandra Bullock şi George Clooney sunt protagoniştii filmului „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”, regizat de Alfonso Cuaron. Filmul poate fi văzut în cinematografele din ţară începând din 4 octombrie 2013.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 martie 2010

The Hurt Locker, marele câştigător la ceremonia de decernare a premiilor Oscar

Pe 7 martie 2010 a avut loc cea de-a 82-a ediţie a premiilor Oscar. A fost o noapte cu puţine surprize în ceea ce priveşte actorii şi producţiile care au fost premiate la cele mai importante categorii.

Drama „The Hurt Locker” a fost marea câştigătoare a serii, fiind recompensată cu 6 statuete pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor, „Cel mai bun scenariu original”, „Cel mai bun mixaj de sunet”, „Cel mai bun montaj de sunet” şi „Cel mai bun montaj”. Regizoarea Kathryn Bigelow a devenit, astfel, prima femeie din istoria Oscarurilor care ia premiul pentru cea mai bună regie. „Sper că voi crea un trend”, a afirmat ea în culise. Scenaristul Mark Boal i-a mulţumit lui Kathryn Bigelow, numind-o „un regizor extraordinar şi o vizionară”. El a dedicat Oscarul pe care l-a câştigat trupelor aflate în Irak şi Afganistan. Producătorului peliculei „The Hurt Locker”, Nicolas Chartier, i-a fost interzis să participe la ceremonie, din cauza email-urilor pe care le-a trimis membrilor Academiei, în care îi ruga să-i voteze producţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 18 ianuarie 2010

„Avatar”, marele câştigător al celei de a 67-a ediţii a Globurilor de Aur

Cel mai scump film din istoria Hollywood-ului i-a adus lui James Cameron, la festivitatea ce a avut loc pe 17 ianuarie 2010, două dintre cele mai importante premii. Pe lângă câştigarea Globului de Aur pentru cel mai bun film dramă, cineastul american a fost desemnat şi cel mai bun regizor de către cei 83 de jurnalişti din Asociaţia Presei Străine de la Hollywood.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 18 decembrie 2009

Vrei să te însori cu mine?

„De voie, de nevoie şi silit de imprejurări, Vrei să te însori cu mine?” Iată cea mai inedită cerere în căsătorie din câte s-au văzut şi premisa perfectă pentru un mariaj de compromis. Nefericiţii miri sunt Sandra Bullock şi Ryan Reynolds, naşa – regizoarea Anne Fletcher, iar organizatorul „nunţii” – Walt Disney Studios. Distracţia are loc în comedia romantică „Vrei să te însori cu mine?” („The Proposal”), apărută pe DVD şi Blu-ray.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii