9 iunie 2022

Zeit

Rammstein a lansat albumul “Zeit”. Cel de-al optulea album de studio a ajuns la aproape trei ani de la ultimul proiect, materialul discografic fără titlu al lui Rammstein din 2019, care a ajuns direct în topul celor 14 topuri internaționale, inclusiv în top 10 din SUA, în urma celei mai lungi pauze dintre albumele din cariera lor până în prezent.

De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume și a cântat la nenumărate turnee spectaculoase și inovatoare. Când turneul trupei sold out a fost amânat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese ale albumului „Zeit”. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez Olsen Involtini. „Zeit” a fost înregistrat la studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 aprilie 2019

10 lucruri interesante despre Rammstein

Rammstein a depășit de ceva vreme statul unei simple trupe metal, reușind să își concretizeze unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală, bucurându-se de o carieră legendară, la care multe dintre formații nu pot decât să viseze.

Cu ocazia lansării single-ului „Deutschland” și anunțarea unui nou album, Rammstein revine în lumina reflectoarelor. Așadar, pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu istoricul trupei și pentru cei avizi de a cunoaște cât mai multe despre trupa-fenomen, iată 10 informații interesante.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii