3 octombrie 2019

Professional Liar

Cu un singur cuvânt, „Kalinka”, Morandi a cucerit zeci de teritorii, playlisturi și topuri muzicale, dar și milioane de fani din întreaga lume, iar acum a sosit momentul pentru un nou single, „Professional Liar”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 septembrie 2018

Kalinka

Randi și Marius Moga s-au concentrat asupra proiectelor muzicale individuale, însă, în tot acest timp, au creat piese și pentru Morandi, proiectul care îi unește pe cei doi artiști și care le-a adus succesul în peste 16 țări. Morandi lansează piesa „Kalinka”, disponibilă pe toate platformele de streaming. Piesa s-a lansat împreună cu un videoclip incendiar, filmat la Hollywood.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 noiembrie 2016

Keep You Safe

Creativi, originali şi fresh, Marius Moga şi Andrei Ropcea şi-au urmărit visul şi au reuşit să se menţină pe piaţa muzicală preţ de un deceniu, timp în care muzica lor a ajuns la milioane de ascultători. Morandi revine acum cu forţe proaspete şi un nou single: „Keep You Safe”. Piesa face parte din viitorul album al trupei, ce urmează să fie lansat în primăvara anului 2017. Cu un sound intens, creativ şi cu uşoare note melancolice, Keep You Safe, compusă în studiourile DeMoga Music şi Famous Production, de Marius Moga şi Andrei Ropcea, ne oferă o viziune optimistă asupra vieţii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 31 decembrie 2014

Summer In December

Videoclipul cântecului interpretat de Morandi featuring Inna

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 octombrie 2008

Câştigătorii Romanian Music Awards 2008

Duminică, 5 octombrie 2008, la Palatul Culturii din Iaşi a avut loc gala de premiere a industriei muzicale româneşti – Romanian Music Awards 2008. Planurile organizatorilor au cam fost încurcate de vreme, aşteptata sosire pe covorul roşu neputând avea loc. Totuşi, spectacolul şi-a urmat cursul, în faţa a 10.000 de spectatori.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 septembrie 2008

Romanian Music Awards 2008

Romanian Music Awards, aflat anul acesta la cea de-a şasea ediţie, va avea loc la Iaşi, în faţa Palatului Culturii, duminică, 5 octombrie 2008, începând cu ora 20:00.

Giovanni Francesco, General Manager la Music Channel, a precizat: „Continuăm seria de evenimente Romanian Music Awards, prin care dorim să promovăm şi să sprijinim atât muzica de calitate, cât şi industria muzicală românească. Considerăm că acest eveniment trebuie să continue de la an la an, el fiind sigurul eveniment de profil care reflectă sută la sută realitatea pieţei muzicale locale. Totodată, Romanian Music Awards reprezintă răsplata artiştilor români care se străduiesc de la an la an să îşi îmbunătăţească performanţele, cât şi răsplata caselor de discuri şi de producţie, care fac eforturi considerabile să îi sprijine”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii