3 octombrie 2019

Professional Liar

Cu un singur cuvânt, „Kalinka”, Morandi a cucerit zeci de teritorii, playlisturi și topuri muzicale, dar și milioane de fani din întreaga lume, iar acum a sosit momentul pentru un nou single, „Professional Liar”.Morandi vrea să continue succesul dobândit de hit-ul „Kalinka” și de cele două versiuni ale sale (remixul lui Burak Yeter și colaborarea cu rapperul american Swanny Ivy) cu single-ul „Professional Liar”, piesa compusă tot de Randi și Marius Moga. Piesa are un sound disco electronic și explorează iubirea într-o eră digitală. 

„Professional Liar” este a doua piesă de pe noul album în lucru și continuă direcția muzicală fresh, electronic dance, păstrând totodată accentele melancolice și profunde pentru care muzica Morandi a ajuns să fie cunoscută.  

Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu și a fost filmat în București, într-un decor futuristic, electric, inspirat de un viitor dominat de tehnologie, roboți și inteligență artificială.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook