27 decembrie 2021

No Choice

Pregătit să lanseze „The Slow Rush Deluxe Box Set”, Tame Impala (Kevin Parker) dezvăluie noul single, „No Choice”, alături de anunțul privind datele turneelor ​​din America de Nord și Europa din 2022.Versiunea fizică a „The Slow Rush Deluxe Box Set” conține două LP-uri roșii transparente și opere de artă alternative, inclusiv o broșură de 40 de pagini și calendarul The Slow Rush 2050. Atât versiunile fizice, cât și cele digitale au două fețe B nemaiauzite până acum, single-ul de pre-album „Patience” (atât original, cât și remix), plus versiuni suplimentare extinse și remixuri, inclusiv „Breathe Deeper” (Lil Yachty Remix) și „No Choice”.

„The Slow Rush”, lansat în 2020, a strâns peste 1,5 miliarde de streamuri în întreaga lume. Albumul a ajuns pe locul 1 în topul albumelor ARIA, atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie, cu 14 poziții în top 10 din întreaga lume. Albumul servește ca o reflecție profundă asupra trecerii timpului.

Pe lângă succesul său în topuri, Parker a fost nominalizat la două premii Grammy în 2021 pentru „Cel mai bun album alternativ” și „Cel mai bun cântec rock” („Lost In Yesterday”). Aceasta a marcat a treia sa nominalizare la categoria „Alternative”, fiind nominalizat anterior pentru „Currents and Lonerism”. „The Slow Rush” a fost, de asemenea, nominalizat la două Billboard Music Awards și un American Music Award (AMA).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook