25 noiembrie 2021

The Weeknd – primul loc în topul Billboard Hot 100 Song of All Time

Hitul „Blinding Lights” de la The Weeknd este noua piesă de pe primul loc în Billboard Hot 100 Song of All Time. Melodia a fost lansată în noiembrie 2019, devenind între timp cea mai importantă piesă dintre cele aproape 30.000 care au intrat în top-ul cu o istorie de 63 de ani.

„Blinding Lights” a reușit să staționeze pe primul loc în top pentru 4 săptămâni, în top 5 pentru 43 de săptămâni, în top 10 pentru 57 de săptămâni, în top 40 pentru 86 de săptămâni, iar în întregul top pentru 90 de săptămâni, fiind un record absolut.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 februarie 2019

Premiile Grammy 2019 au arătat cât de populară este muzica country

Cea de a 61-a ediție a galei de decernare a Premiilor Grammy s-a desfășurat în seara zilei de duminică, 10 februarie 2019, la Staples Center din Los Angeles. Alicia Keys a fost gazda ceremoniei.

Marii câștigători ai serii au fost Kacey Musgraves şi Childish Gambino, care au primit nu mai puțin de câte 4 trofee Grammy.

Kacey Musgraves a câștigat patru premii pentru albumul „Golden Hour”, printre care și mult râvnitele titluri Ablumul anului și Cel mai bun album country. A fost un an important și pentru Lady Gaga și Bradley Cooper, care au câștigat secțiunile Cea mai bună interpretare a unui duo/grup și Cel mai bun cântesc scris pentru visual media cu cântecul lor „Shallow” de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born” (debutul regizoral al lui Bradley Cooper).

Dolly Parton a fost onorată cu premiul MusiCares Person of the Year.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 octombrie 2018

Soundtrack-ul „A Star Is Born” debutează pe locul 1 în topul Billboard 200

Soundtrack-ul oficial „A Star Is Born” a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, înregistrând peste 231,000 de stream-uri. Totodată, albumul „A Star Is Born”, lansat în colaborare cu Interscope Records, face ca Lady Gaga să devină artista cu cele mai multe albume numărul 1 din ultimii 10 ani. Acesta este al cincilea material consecutiv care debutează pe prima poziție în topurile internaționale.

Nu în ultimul rând, albumul „A Star Is Born” înregistrează și cele mai multe vânzări pentru prima săptămână de la lansare. Soundtrack-ul „A Star Is Born” a debutat pe locul 1 în topul UK 40 Albums Charts și se află pe locul 1 în topurile iTunes din peste 75 țări, incluzând Statele Unite.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 23 mai 2016

Premiile Billboard 2016 au fost pline de emoţie

Ceremonia de decernare a Premiilor Billboard Music, ediţia 2016, a avut loc pe 22 mai la T-Mobile Arena din Las Vegas, fiind pentru prima oară difuzată pe postul naţional de televiziune ABC de când premiile au luat naştere. Gazdele serii au fost interpreţii Ludacris şi Ciara.

Madonna şi Steve Wonder l-au omagiat pe Prince, interpretând „Nothing Compares 2 U” şi „Purple Rain”, iar Celine Dion a interpretat piesa formaţiei Queen, „The Show Must Go On”, în memoria soţului decedat al acesteia şi a fost recompensată cu Billboard Icon Award ca recunoaştere a carierei sale care a debutat acum trei decenii. Britney Spears a primit Billboard Millennium Award, iar Adele a avut premierea melodiei „Send My Love (To Your New Lover)” în cadrul ceremoniei. Artistul canadian The Weeknd a primit cele mai multe nominalizări câştigând şi cele mai multe premii, în număr de opt, urmat de Adele cu cinci premii, dintre care pentru Cea mai bună artistă (Top Artist).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 februarie 2016

Premiilor Grammy 2016 au fost pline de inedit

Este pentru prima oară când cea de-a 58-a ediţie a Premiilor Grammy s-a desfăşurat luni seara la Staples Center din Los Angeles.

Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizări – 11 (şi cinci trofee!), depăşindu-l pe Eminem, rapperul cu cele mai multe nominalizări primite într-o singură noapte şi clasându-se pe locul doi după Michael Jackson (12 nominalizări în 1984). Taylor Swift (trei trofee) şi The Weeknd (două trofee) au primit câte şapte nominalizări fiecare, iar producătorul Max Martin cele mai multe nefiind interpret, adică şase.

LL Cool J a fost gazda spectacolului al cincilea an la rând. Iar în timpul unei pauze publicitare, au fost realizate chiar pe scenă filmările cu Gwen Stefani şi echipa sa pentru videoclipul „Make Me Like You”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 iulie 2015

I Can’t Lose

Videoclipul cântecului interpretat de Mark Ronson featuring Keyone Starr

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii