7 iunie 2021

Ludi

Marți, 8 iunie 2021, de la ora 18:00, în Sala Majestic a Teatrului Odeon, are loc, în prezenţa autorului, lansarea romanului „Ludi” de Alexander Hausvater, publicat de Editura Integral. Invitaţi la eveniment sunt Varujan Vosganian și Ioan Cristescu. Participă actorii Angela Ioan, Elvira Deatcu și Marius Stănescu.

Ludi-Odeon-1.jpeg” alt=”” width=”640″ class=”centered” />

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 mai 2021

Henric al IV-lea

Teatrul Odeon are plăcerea să anunțe premiera spectacolului „Henric al IV-lea” de Luigi Pirandello și traducerea semnată de Ion Frunzetti. Regia spectacolului aparține lui Vlad Cristache, iar actorii Marius Stănescu, Elvira Deatcu, Dan Bădărău, Ionel Mihăilescu, Ioana Bugarin, Eduard Trifa, Gabriel Pintilei, Ionuț Kivu, Relu Poalelungi, Ioan Batinaș și Cezar Antal fac parte din distribuție. Primele reprezentații au loc pe 22 și 23 mai 2021, de la ora 19:00, la sala Majestic.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 octombrie 2019

Giacomo Casanova. Sonata inimilor frânte

Editura Humanitas Fiction invită cititorii miercuri, 16 octombrie 2019, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. la o seară dedicată romanului „Giacomo Casanova. Sonata inimilor frânte” de Matteo Strukul, tradus recent de Gabriela Lungu în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu. Alături de scriitorul Matteo Strukul, care participă prin Skype la eveniment, prezintă cartea Smaranda Bratu Elian și Oana Șălișteanu, reputate italieniste, și Monica Neațu, istoric şi lector al Fundaţiei Calea Victoriei. În partea a doua a evenimentului, actorul Marius Stănescu, care l-a interpretat strălucit pe Casanova, citește un fragment din roman.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 decembrie 2018

Doi dramaturgi hispanici la Bucureşti

Institutul Cervantes din Bucureşti, în colaborare cu Teatrul Odeon, organizează  două spectacole-lectură, în cadrul „Întâlnirilor literare hispano-române” la Bucureşti. Începute în octombrie 2018, aceste întâlniri literare au reunit o serie de dialoguri, lecturi, mese rotunde şi lansări de carte între scriitori de limbă spaniolă, scriitori români şi editori din cele două spaţii culturale. Ele se încheie cu aceste două spectacole-lectură din dramaturgia contemporană de limbă spaniolă, traduse în română şi regizate de doi regizori români cunoscuţi, Andrei Măjeri și Bobi Pricop.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 iunie 2017

Jurnalul lui Robinson Crusoe

Teatrul Odeon aşteaptă publicul la primele reprezentaţii ale spectacolului „Jurnalul lui Robinson Crusoe” în zilele de 17, 18, 22, 23, 29, 30 iunie 2017, de la ora 19:00, în Sala Majestic.

Mihai Măniuţiu a regizat acest musical după Gellu Naum, pe cântece de Ada Milea. Distribuţia este alcătuită din Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiţă, Antoaneta Zaharia, Ionuţ Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stănescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Oana Ştefănescu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaş, Relu Poalelungi, Alex Neagu.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 noiembrie 2014

Pescarul şi sufletul său

Miercuri, 5 noiembrie 2014, de la ora 19:30, la Teatrul Odeon are loc premiera spectacolului „Pescarul și sufletul său”, după Oscar Wilde. Regia este semnată de Carmen Lidia Vidu. Distribuţia este alcătuită din Marius Stănescu, Petre Nicolae, Marian Lepădatu, Diana Gheorghian şi Eugenia Păsat, cu o apariţie specială a dansatoarei din buric Amelia Stuparu. Scenografia este concepută de Constantin Ciubotaru, materialul video a fost realizat de Alma Cazacu, iar muzica de Ovidiu Chihaia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii