25 decembrie 2020

„La PAS” – program de gastronomie sustenabilă

Timp de 5 săptămâni, programul de gastronomie sustenabilă „La PAS” din Timișoara a reușit să facă legătura între producătorii locali și consumatori prin degustări online, promovarea bucătăriei tradiționale ca parte a patrimoniului imaterial, dezbateri online și prezentarea mai multor producătorilor locali. De asemenea, pentru a atrage atenția asupra consumului responsabil de apă, trei fântâni publice din Timișoara au fost transformate de artiști.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2024
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii