6 februarie 2020

Guy Winch: Cum să te deconectezi de la gândurile despre muncă în timpul tău liber

Vă simțiți extenuați? Poate că petreceți prea mult timp rumegând despre muncă, spune psihologul Guy Winch. Învățați cum să încetați să vă faceți griji legate de sarcinile zilei de mâine sau să mocniți gândindu-vă la tensiunile de la birou cu trei tehnici simple, menite să vă ajute să vă relaxați cu adevărat și să vă reîncărcați după muncă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 aprilie 2018

Guy Winch: Cum să dregi o inimă frântă

Aproape fiecare dintre noi va fi avut inima frântă la un moment dat în viață. Imaginați-vă cât de diferit ar fi dacă am acorda mai multă atenție acestei dureri emoționale unice. Psihologul Guy Winch dezvăluie faptul că refacerea după o durere sufletească din dragoste începe cu hotărârea de a ne opune instinctului de a idealiza și de căuta răspunsuri care nu există. El oferă un set de instrucțiuni despre cum putem merge mai departe, în cele din urmă. Inimile noastre pot fi frânte uneori, dar nu e nevoie să ne frângem și noi odată cu ele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 octombrie 2015

Guy Winch: De ce trebuie să ne acordăm cu toţii prim-ajutor emoţional

Când simțim că ne răcim sau când avem o durere supărătoare, mergem la medic. Dar de ce nu mergem la un specialist atunci când avem o durere emoțională: vină, impas, singurătate? Prea mulți dintre noi ne luptăm singuri cu probleme comune legate de sănătatea psihică, spune Guy Winch. Dar nu trebuie să facem asta. El aduce argumente convingătoare în sprijinul practicării igienei emoționale – să purtăm pentru emoțiile, mintea noastră, aceeași grijă cu care ne îngrijim corpul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii