27 septembrie 2021

After All

Elton John & Charlie Puth lansează „After All”, o nouă piesă extrasă de pe materialul lui Elton John ce urmează să fie lansat, „The Lockdown Sessions”, o colecție de 16 piese, toate colaborările lui Elton John cu câțiva dintre cei mai captivanți artiști din lume, în prezent, precum Brandi Carlile, Charlie Puth, Dua Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug și mulți alții.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 septembrie 2021

Cold Heart (PNAU Remix)

Elton John și Dua Lipa au lansat noua lor colaborare „Cold Heart (PNAU Remix)”. „Sămânța” colaborării a fost plantată după ce Dua l-a invitat pe Elton pentru o discuție live pe Instagram în care acesta a vorbit despre experiențele sale referitoare la Studio 54, înainte ca Dua să lanseze albumul de remix-uri „Club Future Nostalgia”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 august 2020

Premiile MTV Video Music Awards 2020 în vremea pandemiei

Keke Palmer a găzduit cea de-a 37-a ceremonie anuală a Premiilor MTV Video Music 2020, care a fost prezentată în principal din New York, dar fără o ceremonie în persoană din cauza pandemiei COVID-19.

Lady Gaga și Ariana Grande au fost cele mai nominalizate artiste, cu câte nouă premii, iar Lady Gaga a primit premiul inaugural MTV Tricon pentru realizări în cel puțin trei domenii de divertisment.

Au fost introduse categorii inedite de premii, și anume Best Quarantine Performance (Cea mai bună interpretare în carantină) și Best Music Video from Home (Cel mai bun videoclip realizat acasă). De asemenea, au fost anunțate trei categorii suplimentare: Song of Summer (Cântecul verii), Best Group (Cel mai bun grup) și Everyday Heroes: Frontline Medical Workers (Eroi în fiecare zi: Personal medical care lucrează în linia întâi), categoria din urmă fiind creată „pentru a sărbători reușitele celor care au răspuns primii la pandemia de COVID-19”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 iulie 2020

Un Dia (One Day)

J Balvin și-a unit forțele cu Dua Lipa, Bad Bunny și Tainy pentru track-ul „Un Dia (One Day)”, care vine însoțit de un videoclip în care o putem vedea pe celebra actrița din „Casa Del Papel”, Ursula Corbero.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 3 aprilie 2020

Break My Heart

Videoclipul cântecului interpretat de Dua Lipa

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 februarie 2020

Physical

Videoclipul cântecului cântecului interpretat de Dua Lipa

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii