21 februarie 2017

Dan Barber: Surprinzătoarea pildă despre foie gras

La conferinţa Taste3, bucătarul Dan Barber vorbeşte despre o mică fermă din Spania ce produce foie gras într-o manieră etică. Crescându-și gâștele într-un mediu natural, fermierul Eduardo Sousa personalizează genul de producţie alimentară în care Barber are încredere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 februarie 2011

Dan Barber: Cum m-am îndrăgostit de un peşte

Bucătarul şef Dan Barber se luptă cu o dilemă pe care mulţi alţi bucătari şefi o au azi: cum să păstreze în meniu peştele. Cu o cercetare impecabilă şi un umor impasibil, el povesteşte urmărirea unui peşte sustenabil pe care l-ar putea iubi, şi luna de miere a gurmandului de care s-a bucurat când a descoperit un peşte deosebit de delicios, crescut în Spania folosind o metodă revoluţionară de creştere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii