21 februarie 2017

Dan Barber: Surprinzătoarea pildă despre foie gras

La conferinţa Taste3, bucătarul Dan Barber vorbeşte despre o mică fermă din Spania ce produce foie gras într-o manieră etică. Crescându-și gâștele într-un mediu natural, fermierul Eduardo Sousa personalizează genul de producţie alimentară în care Barber are încredere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Dan Barber: Surprinzătoarea pildă despre foie gras"

  1. Gander Dobrin spune:

    Da, altfel e când îți concepi gâștele fără gavaje, e-uri sau steroizi,
    administrându-le doar sex sălbatic și sentimentul altruist al datoriei
    împlinite față de stomacul din ce în ce mai pretențios al rangerilor de
    la protecția consumatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook