13 aprilie 2021

IPIFF- Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți și-a desemnat câștigătorii

Duminică, 11 aprilie, ora 18:00, Teatrul Odeon a fost gazda decernării premiilor IPIFF15. Evenimentul s-a derulat fără public și a fost transmis pe paginile de Facebook Cineclic și IPIFF. În cele patru zile de festival, filmele de pe platforma Cineclic au atras spectatori din 62 de țări. Juriul care a decis spre cine se îndreaptă trofeele din acest an a fost format din Manuela Cernat, critic de film și profesor universitar, Anamaria Antoci, producător de film și Constantin Cotimanis, actor. La fiecare categorie de nominalizări, pe lângă filmul căruia i s-a acordat trofeul a existat și o mențiune specială.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 aprilie 2021

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți se mută online

Din cauza restricțiilor impuse de autorități, organizatorii IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți – au decis ca acesta să se desfășoare online, pe platforma Cineclic. Astfel, toate filmele nominalizate sunt disponibile pentru vizionare, din 8 până în 11 aprilie 2021, la orice oră. Gala de premiere de la Teatrul Odeon, se derulează fără public, în 11 aprilie 2021, ora 18:00, fiind transmisă live pe pagina de Facebook a teatrului și cea a festivalului, dar și pe platforma Cineclic.

Filmele nominalizate care intră în cursa pentru trofeul IPIFF15 sunt jurizate de Manuela Cernat, critic de film și profesor universitar, Anamaria Antoci, producător de film și Constantin Cotimanis, actor.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 martie 2021

IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți, ediția a XV-a

Etapa de înscriere a celei de-a XV-a ediții IPIFF-Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți a adunat peste 2800 de producții independente din 115 țări. Din cauza restricțiilor anunțate de autorități proiecțiile de film de la Cinema Muzeul Țăranului Român au fost reprogramate pentru perioada 8-10 aprilie 2021. Gala de premiere are loc la Teatrul Odeon pe 11 aprilie 2021.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 31 ianuarie 2020

Suntem ce sunt amintirile noastre

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București lansează o serie de evenimente dedicate oamenilor de teatru ce au ales să-și dedice viața scenei și publicului spectator. Un prim eveniment de acest gen are loc pe vineri, 31 ianuarie 2020, de la ora 18:00, la Librarium (librăria din spatele Casei de Bilete TNB) pentru a reconstrui amintiri când se împlinesc 83 de ani de la nașterea actorului Marin Moraru. Cu costume și obiecte de recuzită din muzeul Teatrului Național la eveniment participă Lucia Popescu Moraru, Dorina Lazăr, Marian Râlea, Mihai Călin, Monica Davidescu, Vladimir Găitan, George Mihăiță, Constantin Cotimanis, Simona Bondoc, Traian Stănescu. Discuția este moderată de jurnalista Maria Capelos. Intrarea la eveniment este liberă.

Marin Moraru se amuza când cineva se referea la el ca la un monstru sacru. Toți prietenii din copilărie îi spuneau Marinuș. A muncit din convingere și a considerat meseria aleasă ca fiind cea mai frumoasă. Nu a lipsit niciodată de la o repetiție iar dovada dragostei sale pentru meseria de actor a constat în cei 55 de ani oferiți scenei și ecranului.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 iunie 2016

Luminiţa, de la capătul tunelului

Avanpremiera spectacolului „Luminiţa, de la capătul tunelului”, de Radu F. Alexandru, în regia lui Mircea Cornişteanu, are loc în zilele de marţi 14 iunie 2016, de la ora 18:30, şi miercuri, 15 iunie 2016, de la ora 20:00, la Sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti. Distribuţia este alcătuită din cu Constantin Cotimanis, Dragoş Stemate, Monica Davidescu / Iuliana Moise şi Alexandra Poiană. „Luminița, de la capătul tunelului” este o comedie amară despre cinismul politic și moftangiii vremurilor noastre, despre iubirea dată în schimbul carnetului de partid, despre infidelități validate de sondaje și despre mentalități corupte.

tnb

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii