6 decembrie 2021

Roy Bahat și Bryn Freedman: Demnitatea oferită de un loc de muncă

Roy Bahat era îngrijorat. Compania sa investește în noi tehnologii precum Inteligența Artificială pentru a reda afacerile mai eficiente, însă și-a pus întrebarea: ce face IA pentru oamenii ale căror locuri de muncă s-ar putea schimba, ar putea dispărea sau ar deveni mai neînsemnate. Această întrebare l-a determinat să înceapă o cercetare desfășurată pe durata a doi ani pentru a descoperi ce stă în spatele motivației oamenilor și de ce muncim. În această conversație cu prezentatoarea Bryn Freedman, acesta ne împărtășește experiența sa și ne va oferi câteva informații surprinzătoare care vor contura conversația despre cum va arăta viitorul locurilor noastre de muncă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 mai 2020

Fadi Chehadé & Bryn Freedman: Ce pot face cetățenii obișnuiți pentru a avea un cuvânt de spus în reglementarea internetului

Arhitectul IT Fadi Chehadé a contribuit la alcătuirea infrastructurii care reglementează internetul, adică lucruri esențiale precum sistemul de nume de domeniu (DNS) și standardele adreselor IP. Astăzi, el se concentrează pe identificarea de modalități prin care folosirea internetului să fie un avantaj pentru societate, și nu o amenințare. Într-o scurtă conversație cu Bryn Freedman, curatorul Institutului TED, Fadi Chehadé aduce la lumină subiecte ca războiul tehnologic dintre lumea occidentală și China, felul cum companiile IT ar putea folosi puterea pe care o au pentru a influența în bine societățile și economia, sau ce pot face cetățenii obișnuiți pentru a avea un cuvânt de spus în reglementarea internetului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii