18 iulie 2022

Filatelia românească marchează 30 de ani de prietenie și parteneriat româno-german în Europa

Romfilatelia, singura societate abilitată de Guvernul României în emiterea mărcilor poștale, a realizat un întreg poștal dedicat aniversării a 30 de ani de la semnarea Tratatului privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa dintre România și Republica Federală Germania, precum și un panou filatelic echipat cu emisiuni de timbre și întreguri poștale ce marchează relațiile diplomatice și parteneriatul strategic dintre România și R.F.G.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 martie 2021

Conferințele Teatrului Național București în italiană

Accademia di Romania in Roma, în colaborare cu Teatrul Național București „Ion Luca Caragiale„, prezintă publicului italian proiectul „Conferințele Teatrului Național București”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 aprilie 2013

Revolta Orientului

Revolta OrientuluiÎn colecţia „Ego. Publicistică” a Editurii Polirom a apărut recent un nou volum, „Revolta Orientului”, semnat de Carmen Gavrilă, corespondent în Iran şi în statele arabe din Orientul Mijlociu pentru Radio România Actualităţi.

Revolta Orientului”, cu un cuvânt-înainte semnat de Bogdan Aurescu, reprezintă un demers jurnalistic mai mult decât necesar în contextul epocii istorice pe care o trăim şi pe care puţini dintre noi o înţeleg pe deplin.

În calitate de corespondent, Carmen Gavrilă îşi poartă cititorii, transpunându-i în mijlocul evenimentelor, prin zonele fierbinţi ale spaţiului islamic, scriind într-un stil pasionant, incisiv şi cu o atenţie deosebită asupra detaliilor care contează.

Relatările detaliate de la faţa locului sunt însoţite de descrieri ale contextului, analize ale evenimentelor şi interviuri atât cu protestatari din stradă, cât şi cu jurnalişti locali. Nu lipsesc interviurile cu diferiţi lideri ai unor mişcări islamiste şi nici cele cu oficiali importanţi din Orientul Mijlociu.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2024
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii