20 septembrie 2021

Primetime Emmy Awards 2021 au fost acaparate de Ted Lasso

Cea de-a 73-a ediție a Primetime Emmy Awards s-a desfășurat pe 19 septembrie 2021 la Los Angeles și a premiat cele mai bune producții de televiziune alese de Academia de Arte și Științe pentru Televiune. Gazda ceremoniei a fost Cedric the Entertainer.

Pentru prima dată, ceremonia a prezentat două categorii care sunt acordate anual la Primetime Creative Arts Emmy Awards: Outstanding Variety Special (Live) și Outstanding Variety Special (Pre-Recorded).

În 2021, inclusiv nominalizările sale la Primetime Creative Arts Emmy Awards, „Ted Lasso” a stabilit un nou record, devenind cel mai nominalizat serial de comedie nou din istoria premiilor, cu 20 de nominalizări. Comedia sportivă Apple TV + a depășit recordul deținut de comedia muzicală-dramă „Fox Glee”, care a primit 19 nominalizări în 2010. Mj Rodriguez din seria „Pose” a devenit prima persoană transgender care a fost nominalizată la un premiu Emmy important. „Coroana” („The Crown”) a câștigat toate cele șapte categorii de dramă, devenind primul spectacol care a cuprins categoriile majore de dramă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 martie 2018

Feminismul a dominat Premiile Oscar 2018

Cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar a fost găzduită cu întârziere, în luna martie, pentru a evita suprapunerea cu Jocurile Olimpice de iarnă. Comedianul Jimmy Kimmel a găzduit a doua oară consecutiv premiile, fiind prima persoană care face acest lucru de la Billy Crystal (în 1997 și 1998).

„The Shape of Water” a câștigat patru premii din 13 nominalizări, inclusiv Cel mai bun film și Cel mai bun regizor pentru Guillermo del Toro. „Dunkirk” a câștigat trei premii; „Blade Runner 2049”, „Coco”, „Darkest Hour” și „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” au primit câte două premii fiecare.

Frances McDormand a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal pentru „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” și a insistat ca fiecare femeie nominalizată să o susțină de-a lungul serii în care s-au făcut declarații despre incluziune, prin care actorii cer la semnarea contractelor ca 50% din echipă și distribuție să fie diversă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 octombrie 2016

Fata din tren

Ecranizarea bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, care la nivel mondial s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare, filmul „Fata din tren” („The Girl on the Train”) are premiera pe marile ecrane vineri, 7 octombrie 2016, atunci când Emily Blunt poate fi urmărită ca protagonistă a mult-aşteptatului thriller. Fenomenul care a încântat milioane de cititori îşi face acum drum către marile ecrane, în regia lui Tate Taylor (care a realizat şi „Culoarea sentimentelor”), alături de o distribuţie din care mai fac parte şi Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 ianuarie 2015

Concurenţă strânsă pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur a fost gazduită de Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California pe 11 ianuarie 2015. Tina Fey şi Amy Poehler au fost moderatoarele serii pentru cea de-a treia oară consecutiv. „The Affair”, „Birdman” (2 trofee), „Boyhood” (3 trofee), „Fargo”, „The Theory of Everything” (2 trofee) şi „Transparent” s-au aflat printre filmele şi show-urile de televiziune care au primit mai multe trofee. Premiul pentru întreaga activitate „Cecil B. DeMille” i-a fost decernat actorului George Clooney, care în discursul de mulţumire a spus lumii întregi cât de mult îşi iubeşte soţia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii