6 octombrie 2016

Fata din tren

Ecranizarea bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, care la nivel mondial s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare, filmul „Fata din tren” („The Girl on the Train”) are premiera pe marile ecrane vineri, 7 octombrie 2016, atunci când Emily Blunt poate fi urmărită ca protagonistă a mult-aşteptatului thriller. Fenomenul care a încântat milioane de cititori îşi face acum drum către marile ecrane, în regia lui Tate Taylor (care a realizat şi „Culoarea sentimentelor”), alături de o distribuţie din care mai fac parte şi Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.



Sursa de inspirație pentru captivantul său roman polițist, plin de martori deveniți suspecți, a provenit chiar din experiența de zi cu zi a lui Hawkins, care făcea naveta dintr-un capăt în celălalt al Londrei.

„Exista o rută anume unde trenul reușea mereu să se strice, așa că nu aveam de-ales decât să stau pe scaun și să mă uit pe geam, către blocurile de apartamente, de unde puteam să văd până în camerele de zi ale locatarilor”, povestește ea. „Mereu speram că voi vedea ceva interesant, deși nu s-a întâmplat nimic special niciodată. Dar asta mi-a pus imaginația în funcțiune, iar de-acolo a provenit nucleul poveștii.”

Devastată încă din cauza recentului divorţ, Rachel (interpretată de Emily Blunt) îşi mai găseşte clipe de linişte observând zilnic în drumul către muncă un cuplu, pe care şi-l imaginează perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie până într-o dimineaţă când devine martora unei întâmplări şocante şi se vede implicată fără voie în dezlegarea misterului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook