18 octombrie 2012

Minte-mă frumos

Vineri, 19 octombrie 2012, la CinemaPRO are loc premiera de gală a comediei romantice „Minte-mă frumos”. Ulterior, actorii și realizatorii vor susține un turneu de promovare a filmului, urmând a se întâlni cu publicul în cinematografele Cinema City din Timișoara și Arad (Galleria), pe 20 octombrie, iar pe 21 octombrie în Cluj.Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, „Minte-mă frumos” este regizat de Iura Luncașu, iar în rolurile principale joacă Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și Loredana Groza.

„Minte-mă frumos” spune povestea a doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită… Dani (interpretat de Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni (interpretat de Marius Damian) e full-time… hacker iscusit, care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana (interpretată de Antoaneta Zaharia). Dana (interpretată de Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Şi cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Din 19 octombrie, comedia romantică „Minte-mă frumos” poate fi urmărită în premieră în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu Mare), Cinema „Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanța şi Brașov), Patria (Craiova), Premiera (Ploiești), Arta (Târgu Mureș), precum și în toate cinematografele din rețeaua Cinema City.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Minte-mă frumos"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook