17 septembrie 2015

Sicario: Asasinul

Un thriller tulburător, „Sicario: Asasinul” surprinde, din 18 septembrie 2015, la cinema, realitatea îngrozitoare în care traficul de droguri, crimele şi teroarea sunt la ordinea zilei la graniţa Statelor Unite cu Mexic. Reputaţii actori Emily Blunt, Benicio del Toro şi Josh Brolin dau viaţă personajelor care intervin pentru a restabili legea şi ordinea.



„Sicario: Asasinul” urmează drumul parcurs de protagonişti într-o misiune secretă, menită să depăşească limitele legii pentru a-i opri pe cei care nu joacă după reguli. „Este un film al alegerilor,” declară Benicio del Toro despre proiectul care i-a adus unul dintre cele mai conflictuale roluri din carieră. „Este greu să spui dacă vreunul dintre personajele din acţiune este cu adevărat bun sau rău. Oare scopul chiar scuză mijloacele? Ce se întâmplă atunci când eşti într-o situaţie în care vrei să omori un om şi ajungi să ucizi 20 de nevinovaţi? L-ai ucide pe cel rău cu orice preţ?” – completează actorul.

„Kate este busola morală din Sicario. Am fost intrigată de nevoia ei de a face lucrurile după lege, aşa cum e corect. Atunci când ajunge în această lume incoerentă a agenţilor CIA şi a cartelurilor, se găseşte prinsă într-un univers complet străin. În timp ce era obişnuită să dea socoteală pentru fiecare glonţ tras, aici gloanţele zboară din toate direcţiile. Tot ceea ce stătea la baza vieţii ei dispare în această misiune, iar Kate este şocată de ce i se întâmplă,” notează Emily Blunt despre personajul interpretat în film.

La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

Filmul explorează o lume a întrebărilor dure şi a răspunsurilor crude, în timp ce testează forţa şi emoţiile oamenilor puşi în situaţia de a alege între propriile dorinţe şi moralitate, într-un context în care singurul scop este acela de a supravieţui pentru încă o zi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook