27 martie 2013

Limbajul trupului în dragoste

Limbajul trupului în dragosteCurtea Veche Publishing lansează o nouă carte din seria Allan şi Barbara Pease, „Limbajul trupului în dragoste„. Cartea continuă dezvoltarea seriei de cărţi semnate de cei doi experţi în comunicarea nonverbală şi este publicată în contextul vizitei în România a celor doi scriitori. Allan şi Barbara Pease sunt invitaţi pe 27 martie 2013 la Cluj-Napoca, în cadrul conferinței “How to be a People Magnet” organizate de Transilvania Business Seminars şi, cu prilejul evenimentului, Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii pentru o sesiune specială de autografe, cu întreaga serie de cărți a soților Allan & Barbara Pease.

Cu “Limbajul trupului în dragoste”, Allan şi Barbara Pease, celebri pentru cunoştinţele lor vaste în materie de limbaj al trupului şi relaţii interumane, propun, de data aceasta, un bestseller internaţional care dezvăluie secretele comunicării nonverbale, cu scopul de a ne face mai încrezători pe parcursul întâlnirilor noastre cu oamenii, în care vrem, poate, doar să lăsăm o impresie bună, de început de relaţie, sau avem, dimpotrivă, o miză mai mare, aceea de a ne găsi partenerul ideal.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 22 martie 2013

Allan și Barbara Pease vin la Cluj-Napoca

Pe data de 27 martie 2013, la Cluj-Napoca, cititorii au ocazia să îl cunoască pe Allan Pease, celebrul scriitor, speaker şi expert în comunicare. Autorul este invitat în cadrul conferinței “How to be a People Magnet” organizate de Transilvania Business Seminars și, cu prilejul evenimentului, Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii la Cluj pentru o sesiune specială de autografe, cu întreaga serie de cărți a soților Allan & Barbara Pease.

La conferința organizată de Transilvania Business Seminars, participanții vor putea afla direct de la cel mai renumit expert în comunicarea nonverbală cum orice situație se poate întoarce în favoarea noastră cu un minimum de efort, cum se poartă o conversaţia reuşită și cum putem crește în carieră devenind un excelent comunicator. Discursul lui Allan Pease este relevant pentru orice zonă a vieţii pe care îţi doreşti să o scoţi la lumină, fie că vrei să îi convingi pe cei din jur, să îi faci să coopereze, să te respecte ca lider sau, pur şi simplu, să spună „da“ la propunerile tale. Dintr-o întâlnire cu Allan Pease vei învăţa cum să devii un adevărat „magnet” de oameni.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 ianuarie 2008

Cele mai vândute cărţi în 2007

Cele mai vândute cărţi în 2007Site-ul Librarie.net este una dintre cele mai vechi şi mai cunoscute librării online din România şi are legături cu marea majoritate a editurilor, motiv pentru care vânzările pe care le face au o anumită reprezentativitate pentru interesul acordat cărţilor. Conform statisticii realizate, clasamentul celor mai vândute cărţi în anul 2007 arată astfel:

  1. Limbajul trupului – cum pot fi citite gândurile altora din gesturile lor (182 de ilustraţii) de Allan Pease
  2. Dicţionarul explicativ al limbii române (ediţia a II-a)
  3. Dicţionarul Ortografic, Ortoepic şi Morfologic al Limbii Române (ediţia a II-a, revizuită şi adăugită)
  4. Silueta dincolo de mituri – ghid de nutriţie pentru silueta ta de Mihaela Bilic
  5. Arta Războiului – Arată-te puternic când eşti slab şi slab când eşti puternic de Sun Tzu
  6. Mama şi copilul. Ediţia a VI-a (revizuită) de Emil Capraru
  7. Psihopatologie şi psihiatrie pentru psihologi de Florin Tudose, Cătălina Tudose şi Letiţia Dobranici
  8. Limbajul vorbirii – arta conversaţiei de Allan Pease şi Alan Garner
  9. Principele – lecţii de manipulare de Niccolo Machiavelli
  10. Cartea gesturilor – Cum putem citi gândurile oamenilor din acţiunile lor de Peter Collett

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2023
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii