13 noiembrie 2019

Cartea întâmplărilor. Mistere, ciudățenii, uimiri

Editura Humanitas așteaptă publicul joi, 14 noiembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea volumului colectiv „Cartea întâmplărilor. Mistere, ciudățenii, uimiri„, coodonat de Tatiana Niculescu, cu texte de Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Ioana Pârvulescu, Corina Şuteu, Gabriel Liiceanu, Cristina Cioabă, Gabriela Tabacu, Ioan Florin Florescu, Monica Pillat, Florin Bican, Ioana Nicolaie, Augustin Cupşa, Marie-France Fauvet, Steiner Lone, Andreea Răsuceanu, Bogdan Răileanu, Mihaela Miroiu, Adriana Bittel, Marius Chivu, Alina Pavelescu, Jean A. Harris. La eveniment vorbesc Ioana Pârvulescu, Ioana Nicolaie, Alina Pavelescu, Gabriela Tabacu, Augustin Cupșa și Bogdan Răileanu. Gazda întâlnirii este Tatiana Niculescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 7 decembrie 2017

Cum să fii fericit în România

Editura Humanitas invită publicul la Librăria Humanitas de la Cișmigiu sâmbătă, 9 decembrie 2017, ora 17:00, la o întâlnire cu Gabriel Liiceanu, Ioana Pârvulescu, Tatiana Niculescu și Vlad Zografi despre bestsellerul Gaudeamus „Cum să fii fericit în România”, volum colectiv coordonat de Oana Bârna, cu texte de Gabriel Liiceanu, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu, Anamaria Smigelschi, Andrei Pleșu, Adriana Bittel, Dan Tăpălagă, Jean A. Harris, Vlad Zografi, Clotilde Armand, Ariana Rosser Macarie, Andreea Răsuceanu, Andrei Cornea, Monica Pillat, Mihaela Coman, Horia-Roman Patapievici. Evenimentul se încheie cu o sesiune de autografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 martie 2017

5 poveşti de dragoste la prima vedere

Dragostea transformă lumea în poveste. Cinci întâmplări, citite pe trei voci, de pe audiobookul „Poveşti de dragoste la prima vedere”, ne deschid apetitul pentru neaşteptatele apariţii ale iubirii. Editura Humanitas dă întâlnire publicului cu Mariana Mihuţ, Gabriel Liiceanu şi Radu Paraschivescu, cei trei cititori de pe audiobook, marţi, 14 martie 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. La întâlnire sunt prezente şi autoarele Adriana Bittel (poveste în lectura Marianei Mihuţ), Ana Blandiana şi Ioana Pârvulescu (poveşti în lectura lui Gabriel Liiceanu). Întâlnire moderată de Lidia Bodea.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 1 decembrie 2016

Inocenţii

Luni, 5 decembrie 2016, de la ora 19:00, Editura Humanitas organizează la Librăria Humanitas de la Cişmigiu lansarea romanului „Inocenţii” de Ioana Pârvulescu. Alături de autoare sunt prezenţi Adriana Bittel, Tania Radu, Dan C. Mihăilescu, Mircea Cărtărescu şi Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas. Lansarea este urmată de o sesiune de autografe.

invit_5dec2016

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 6 iulie 2016

Bucureştiul meu

Librăria Humanitas de la Cişmigiu organizează vineri, 8 iulie 2016, de la ora 19:00, o „seară bucureşteană” prilejuită de lansarea volumului „Bucureştiul meu”, apărut de curând la Editura Humanitas. Evenimentul este un prilej de întâlnire cu autorii care reconstruiesc prin istoriile personale imaginea unui Bucureşti încă nepovestit: Adriana Bittel, Mircea Cărtărescu, Marius Constantinescu, Andrei Crăciun, Dan C. Mihăilescu, Ioana Nicolaie, Tatiana Niculescu Bran, Ioana Pârvulescu, Dan Petrescu, Monica Pillat şi Gabriela Tabacu.

invit_8iul2016

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 august 2013

Record de cărţi traduse din română în suedeză

În data de 15 august 2013, conducerea Târgului de Carte Bok& Bibliotek de la Göteborg, la care anul acesta România este țară invitată de onoare, a emis un comunicat de presă, având ca subiect numărul mare de cărți traduse din română în suedeză în 2013, în care se arată:

Târgul de Carte de la Göteborg, 26-29 septembrie, are anul acesta în centru literatura română. Inițiativa este susținută de un număr record de traduceri în limba suedeză: unsprezece titluri aparținând unor genuri diferite. Nouă dintre autorii cărților traduse participă la târg, fie în programul de seminarii, fie în programele de la standul României.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii