13 martie 2017

5 poveşti de dragoste la prima vedere

Dragostea transformă lumea în poveste. Cinci întâmplări, citite pe trei voci, de pe audiobookul „Poveşti de dragoste la prima vedere”, ne deschid apetitul pentru neaşteptatele apariţii ale iubirii. Editura Humanitas dă întâlnire publicului cu Mariana Mihuţ, Gabriel Liiceanu şi Radu Paraschivescu, cei trei cititori de pe audiobook, marţi, 14 martie 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. La întâlnire sunt prezente şi autoarele Adriana Bittel (poveste în lectura Marianei Mihuţ), Ana Blandiana şi Ioana Pârvulescu (poveşti în lectura lui Gabriel Liiceanu). Întâlnire moderată de Lidia Bodea.Prima poveste e despre o dragoste târzie la Paris. A doua despre îngerii de lângă noi. În cea de-a treia veţi simţi un puternic miros de terebentină, iar în a patra, parfum de crini regali. A cincea vă aduce în auz un nume care zgârie şi unul care mângâie.

Prima poveste are miza şi pariază pe nenoroc. A doua cade din fantastic în lumea noastră cea de toate zilele. A treia are realism, râs, nerv. A patra inocenţă, umor, visare. A cincea, cu ironie, face poezie şi economie (politică).

Când Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana şi Ioana Pârvulescu sunt autorii poveştilor, nu-i exclus să faceţi un coup de foudre pentru audiobook. Face parte dintre acele lucruri rare care, dacă n-ar exista, ar trebui inventate.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prelabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook