Arhiva pentru iulie 2nd, 2019

 2 iulie 2019

„Plecarea în străinătate” de Urmuz

Din toate preparativele voiajului, cea mai mare parte erau îndeplinite; în cele din urmă, reuși să plătească și chiria, ajutat fiind de cele două bătrâne rațe ale sale, și care nici de astă dată nu-l lăsară să alerge la mila vecinilor. Singurul lucru ce îi cereau în schimb era să fie și ele primite, cel puțin o oră pe zi, în camera sa de lucru, care exala un așa de dulce și îmbătător miros de ciurciuvele. Se sui în corabie.

Sentimentul puternic și neînvins de tată îl trase însă înapoi la țărm, unde, cu o mișcare distrată și nervoasă și în mijlocul poporului iubit, își cusu două tampoane de sugătoare pe căptușala mucegăită a smokingului său, și imediat după aceasta, fără a mai pierde timpul, se furișă, neobservat de nimeni, în camera scundă din fundul curții, trecând la religiunea mozaică.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

I Think I Love it

Alexandra Stan iubește muzica, marea, soarele și călătoriile. Așa că a pornit spre o nouă destinație, colorată, dezinhibată, relaxată și dornică de noi experiențe și lansează videoclipul single-ului „I Think I Love It”. Melodia ne aduce aminte să ne asumăm riscuri, să ne îndrăgostim, să dansăm și să facem cele mai crazy lucruri. Exact așa cum a surprins-o regizorul Criss Blaziny pe Alexandra în videoclipul piesei. Piesa este compusă de Alexandra Stan împreună cu Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stângă, Cătălin Safta și Vlad Lucan și urmează să fie inclusă pe următorul album al artistei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Suchitra Krishnan-Sarin: Ce ar trebui să știm despre vaping și țigările electronice

Țigările electronice și vapingul au căpătat o mare popularitate în ultimul deceniu, în special în rândul tinerilor și adulților tineri – din 2011 până în 2015, consumul de țigări electronice în rândul elevilor de liceu din SUA a crescut cu 900%. Suchitra Krishnan-Sarin, specialist în biologia comportament, explică ce inhalăm de fapt atunci când vapăm (indiciu: cu siguranță nu vapori de apă) și analizează strategiile îngrijorătoare de marketing folosite pentru a ajunge la copii. „Sănătatea noastră, sănătatea copiilor noștri și a generațiilor viitoare sunt mult prea valoroase pentru a se transforma în fum – sau chiar în aerosoli”, afirmă ea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 2 iulie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii